Username *
Password *
Remember Me

Iskoristite odličnu proljetnu akciju na sve Bestvite proizvode u Farmaciji: sniženi su 15 % od 19. do 26. ožujka. Počelo je proljeće – Bestvite dodaci prehrani imaju brojne prednosti, bore se protiv proljetnog umora, zatvora, čuvaju srce…

FARMACIA - koja mi je najbliža?

bestvite farmacia popust

Bestvite je američki brand iza kojega stoji kompanija s 20 godina iskustva u području nutricionizma. Svi se proizvodi proizvode u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufactoring Practice (CGMP). Od svojih dobavljača zahtjeva certifikat naziva Certificate of Analysis (COA) za svaku pojedinu sirovinu.

FB omega

Omega-3 masne kiseline čuvaju srce - imaju pozitivan učinak na liječenje reumatoidnog artritisa, bolesti arterija, visokog krvnog tlaka i važan su izvor esencijalnih nezasićenih masnih kiselina za ljudski organizam.
Bestvite Super omega-3 pročišćena je procesom molekularne destilacije, kojim se u potpunosti uklanjaju sva potencijalno prisutna onečišćenja kao što su živa, poliklorirani bifenil (PCB) i dioksin iz ribljeg ulja, što joj daje apsolutnu prednost na tržištu.  

bromelain 00 cr

 

Uz uredniji način života i balansiranu prehranu, SOS pomoć za nadutost mogu biti i prirodni spojevi. Brojna su istraživanja potvrdila kako se pozitivno djelovanje jednog takvog sinergijskog para veže uz bromelain i kvercetin. Njihova zajednička „akcija“ u organizmu utječe na smanjenje nadutosti, a ima i mnoge druge pozitivne učinke na probavni sustav.
Bromelain je prirodni spoj, odnosno sirovi ekstrakt ananasa koji sadrži razne proteinaze, enzime koji razgrađuju bjelančevine, a koristi se kao fitomedicinski spoj. Bromelain djeluje tako što tijelo potiče na proizvodnju niza tvari koje mu pomažu suzbiti bol i smanjiti upalne procese. Značajna karakteristika bromelaina je i ta što se može apsorbirati u crijevima bez degradacije i gubitka biološke aktivnosti. Iako je poznato da ima širok raspon djelovanja, od samog poboljšavanja probave do utjecaja na smanjenje upalnih procesa i na imunološki sustav, danas se bromelain sve češće preporučuje upravo u slučajevima kao što su nadutost, grčevi u probavnom sustavu, plinovi, ubrzana ili usporena probava, tj. u nizu stanja poznatih kao funkcionalni probavni problemi.

same 00 cr


SAMe dodatak prehrani – kada je organizam zadovoljio potrebe za unosom vitamina C i tjelesnim aktivnostima, potrebno je učiniti i nešto po pitanju bolje koncentracije i potencijalnog lošeg raspoloženja. Prisutnost S-adenozil-L-metionina pronađena je u svakoj živoj stanici u kojoj ima ulogu donora metilne skupine putem kojih  S-adenozil-L-metionin utječe na sintezu i inhibiciju hormona i neurotransmitera, a time i na dobro raspoloženje, osjećaj poletnosti i energičnosti. Triptofan, aminokiselina koja se nalazi u plavoj ribi, mahunarkama, špinatu, jajima i sjemenkama se uz pomoć SAMe metabolizira u hidroksitriptofan, molekulu koja prethodi nastanku serotonina. Upravo je hormonalna ravnoteža ovih neurotransmitera ključna u osiguravanju dobrog općeg stanja i u vrijeme sezonskih promjena. SAMe nije moguće unijeti u organizam putem prehrane, već isključivo suplementacijom. Na hrvatskom tržištu moguće je pronaći Bestvite SAMe dodatak prehrani koji sadrži 75% (S,S) oblika SAMe-a, najaktivnijeg dostupnog oblika.
Bestvite Brz tempo života, prehrana koja nužno ne sadrži dovoljno hranjivih tvari i sveprisutan stres utječu na organizam i ostavljaju posljedice.
Kad tijelo traži više, probajte Bestvite!

super omega 00 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location