Username *
Password *
Remember Me

Pretjerali ste s unosom hrane tijekom blagdana? Predlažemo zelenu kavu - idealnu za pomoć pri mršavljenju i kod detoksikacije. Naime, unazad nekoliko godina zelena je kava postala hit pripravak za pomoć pri mršavljenju. No, kako bi terapija bila učinkovita, potrebno je obratiti pozornost na postotak klorogenične kiseline (CGA) prisutne u samom proizvodu. Pripravci koji sadrže manje od 45 % klorogenične kiseline uglavnom nisu klinički testirani i ne može se sa sigurnošću reći da imaju pozitivan učinak na smanjenje tjelesne težine. Bestvite ekstrakt sjemenki zelene kave sadrži najmanje 50 % klorogenične kiseline, jer se radi o ekstraktu sjemenki koje još nisu pržene.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 green-coffee

Konzumacija kave kao konvencionalnog napitka odavno se povezuje s utjecajem na probavljanje šećera i masti, a posljedično i s utjecajem na tjelesnu masu. Uz to vezana znanstvena istraživanja provode se već niz godina, a u posljednje se vrijeme najveći broj bavi upravo istraživanjem utjecaja klorogenične kiseline na redukciju tjelesne mase.

Za postizanje željene tjelesne mase vrlo je važno hraniti se zdravo i uravnoteženo. Jednako tako, tjelesna aktivnost sastavni je dio svih programa za mršavljenje. Ipak, dodaci prehrani koji sadrže više od 45 % klorogenične kiseline mogu biti odličan saveznik u brzom postizanju krajnjeg cilja – vitke linije.

 bestvite-zelena-kava-1bestvite

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location