Username *
Password *
Remember Me

Proslava 20 godina McDonald'sa u Hrvatskoj se nastavlja: kako bi iznenadio brojne goste diljem Hrvatske, poznati je fast-food restoran u ponudu uveo HRburger, njihov prvi burger hrvatske recepture: složen je od tamnog peciva, stopostotnog goveđeg kosanog odreska začinjenog crvenom paprikom, salate, mladog luka i hrena. Uz to dolaze i mladi krumpiri, kako bi obrok bio potpun.

HRburger


- Dugo smo razmišljali o tome kako da našim gostima zahvalimo na vjernosti i ljubavi koja sad već traje 20 godina. McDonald’s je u Hrvatskoj već godinama sinonim za ukusne zalogaje i ljubaznu uslugu, ali u tom je razdoblju postao i značajan dio zajednice. Pritom mislimo na brojne projekte kojima smo davali doprinos zajednici i uljepšavali svakodnevicu stanovnicima diljem Hrvatske, a sad smo odlučili napraviti korak dalje. Odali smo priznanje popularnim hrvatskim okusima, a prve reakcije gostiju pokazuju da smo napravili odličan potez, rekao je Pavel Pavliček, direktor McDonald’s Hrvatska.
McDonald's je pripremio još jedno iznenađenje za sve svoje goste i nogometne navijače. Kako se bliži Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, McDonald's će, kao globalni sponzor Fife i Uefe, od 13. do 27. travnja organizirati nagradnu igru  „S HRburgerom na UEFA EURO 2016.“
Sretne dobitnike očekuju ulaznice za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije tijekom UEFA Eura 2016., dok jednog, posebno sretnog dobitnika, očekuju dvije ulaznice za spektakularnu finalnu utakmicu ovog popularnog nogometnog natjecanja! Za sudjelovanje u nagradnoj igri, nakon kupnje HRburgera, potrebno je registrirati se na posebnoj McDonald'sovoj Facebook aplikaciji, te unijeti broj i datum računa na kojemu je predočena kupnja barem jednog HRburgera.