Username *
Password *
Remember Me

Proljetna sezona popularnog programa FRüHSTüCK kreće sutra, u subotu 23. travnja, u zagrebačkom Croatian Design Superstoreu: radi se o zanimljivoj suradnji dobre glazbe i domaće klope. Dobro uhodani tim DJ-a koji stoji iza ovog dnevnog tuluma – mića, phillipe i Oberön, zajedno s gostom Denisom Beifussom, pobrinut će se da vikend u zagrebačkom Design Districtu započne uz najbolje zvukove hip-hopa, jazza, soula i funka.

FRUHSTUCK2016 meni2

Osim dobre glazbe, na menijima će gosti po pristupačnim cijenama pronaći zdrave i ukusne zalogaje i napitke koji su posebno osmišljeni samo za ovu prigodu. Posjetitelji će uživati u bezglutenskim pitama od jabuka, smoothieju, ukusnim vege ili mesnim sendvičima te odličnim zlevankama. Sve to uz šalicu dobre kave ili čaja upotpunit će najbolji hangover doručak u gradu. 
Nekim od posjetitelja FRüHSTüCKa u Croatian Design Superstoreu podijelit će se tri ukusna dara: sve što morate napraviti je najkasnije do petka, 22. travnja do 17 sati na wallu eventa (goo.gl/76kRbL) objaviti link koji odgovara na pitanje: Što slušate uz doručak?

FRUHSTUCK2016 meni1 bFRUHSTUCK2016 meni3FRUHSTUCK2016 meni4-facebook