Username *
Password *
Remember Me

NutriLife Centar, otvoren jučer u zagrebačkoj Petrovoj 133, predstavlja iskorak na području primijenjenog nutricionizma jer donosi najnovija dostignuća iz područja genetike i intolerancije hrane. Korisnici dobivaju individualan pristup, a povodom otvorenja u tijeku je posebna akcija vezana uz programe mršavljenja.

food

Centar djeluje pod sloganom „Hrana je lijek“ i okuplja tim vodećih stručnjaka na području nutricionizma i dijetetike. Na temelju dugogodišnjeg iskustva i prakse, NutriLife stručnjaci kreirali su poseban program koji adresira globalno rastuće zdravstvene probleme kao što su intolerancija na hranu i pretilost. Voditelj centra je Branimir Dolibašić, diplomirani nutricionist s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u nutricionizmu, dijetetici i razvoju proizvoda.

Danas živimo u sve bržem ritmu pa nam zdravlje više no ikada mora biti na prvom mjestu. Način prehrane svakako je jedan od osnovnih mehanizama održavanja zdravlja. Dob, tjelesna građa, stil života, genetske predispozicije i okoliš u kojem živimo glavne su odrednice koje utječu na to što trebamo jesti i kakva prehrana je idealna za naš organizam. Nutricionizam posreduje između čovjeka i njegove prehrane, s ciljem određivanja najbolje individualne prehrane za svakog pojedinca. U NutriLife Centru na temelju intervjua o prehrambenim navikama te podacima dobivenim mjernim uređajima, stručnjaci planiraju individualni program prehrane prilagođen svakom klijentu.

Nutrilife-press-31

Centar na jednom mjestu objedinjava multidisciplinarnost i individualan pristup s ciljanim smjernicama i preporukama te s vrhunskom dijagnostičkom opremom i dugogodišnjom praksom nutricionističkog iskustva. Na taj način korisnici dobivaju povezana prehrambena rješenja s ciljem cjelovitog i zaokruženog pristupa zdravlju. Usluga vađenja krvi i analize krvnih pretraga u suradnji sa Poliklinikom Analiza, medicinska analiza sastava tijela, nutrigenetski testovi na bazi DNA iz sline, test intolerancije na hranu određivanjem IgG antitijela iz krvi te individualni program suplementacije, samo su neke od usluga centra. Više detalja pogledajte na www.nutrilifecentar.hr i na Facebook stranici centra.

Nutrilife-press-18