Username *
Password *
Remember Me

U utrci za idealnom tjelesnom težinom mogu nam pomoći brojni sastojci i formule koje aktiviraju i ubrzavaju procese topljenja masnoća. Među prvacima je zasigurno brend Sensilab koji nudi niz proizvoda s patentiranim mješavinama voćnih i povrtnih ekstrakata.
Ovaj mjesec, do 30. lipnja 2016., na svim prodajnim mjestima Farmacije iskoristite akciju Sensilab proizvoda za mršavljenje 1+1.

phtogo nov travanj 7


Sensilab Slimcut weight management
Slimcut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme.
Patentirana mješavina voćnih i povrtnih ekstrakata:
- potiče na mršavljenje,  
- poboljšava raspoloženje te povećava razinu energije tijekom mršavljenja,
- ubrzava metabolizam i topi masnoće.
Cijena: 129,94 kn

ph to go zdravo mrsavljenje sensilab

Jedna kapsula Sensilab Malinie sadrži čak 300 miligrama ketona maline s ekstraktom ekološki prerađene gorke naranče i bio zelenog čaja mate. Ekstrakt gorke naranče ima svojstvo vezanja masti, čime se onemogućava pospremanje masti u masne stanice, dok čaj mate pospješuje djelovanje ketona iz maline. Preporučuje se dnevno uzimanje od dvije kapsule, što znači 600 miligrama ketona na dan. Preporučuje se uzimanje jedne kapsule nakon obroka, doručka i ručka ili ručka i večere ovisno o prehrambenim navikama osobe. Prilikom zahtjevnijih treninga jednu kapsulu od dvije preporučene na dan se može uzeti prije samog treninga za što uspješnije sagorijevanje masti.
Cijena: 112,42 kn

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location