Username *
Password *
Remember Me

Ljetna ponuda hrvatskih destinacija sve je zanimljivija: Taste and Travel festival najavljuje svoje treće izdanje u Zadru i predstavlja ponajbolje od hrvatske gastro ponude. Od 25. do 31. kolovoza 2016. okuplja mlade inovatore koji imaju priliku da svoj rad, inovativnost i poduzetnički duh pokažu stručnjacima iz prehrambene industrije, ali i široj javnosti.

TT  4

U sklopu Taste and Travel festivala na tri atraktivne lokacije u Zadru predstavit će se Craft beer festival, Sajam proizvoda hrvatskog sela te Festival inovacija u prehrambenoj industriji. Posjetitelji će tako imati prilike uživati u pivskim specijalitetima koji odmiču od standardne ponude piva, kvalitetnim proizvodima obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, projektima mladih inovatora u području prehrambene industrije te brojnim drugim finim zanimljivostima.

TT  3

Taste and Travel festival započeo je 2014. godine u organizaciji Hrvatske udruge mladih i Kluba zadarskih studenata, a kasnije mu se pridružuju i udruga Proizvodi hrvatskog sela te Probion – udruga studenata prehrambeno biotehnološkog fakulteta u Zagrebu. Proteklih godina okupio je više od 200 sudionika i izlagača te više od 40 tisuća posjetitelja, a sve s ciljem promicanja društveno odgovornog poslovanja, iskorištavanja lokalnih konkurentskih prednosti, istraživanja razvoja mogućnosti u prehrambenoj industriji i turizmu kao i poticanja inovativnosti i poduzetničkog duha koji mladima pružaju jedinstvenu priliku da se istaknu na današnjem zahtjevnom tržištu.

Festival inovacija u prehrambenoj industriji (26. - 27. kolovoza od 10 do 20 h, Arsenal)

Craft beer festival (26. - 27. kolovoza od 16  do 1 h, Obala kralja Petra Krešimira IV.)

Sajam proizvoda hrvatskog sela  (25. - 31. kolovoza od 8 do 21 h, Ulica Šimuna Kožičića Benje)

TT  2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location