Username *
Password *
Remember Me

Craft beer scena u Hrvatskoj cvate već neko vrijeme – sada Taste and Travel Festival, koji se od 25. do 31. kolovoza održava u Zadru, unutar programa predstavlja i festival posvećen upravo malim pivarima. - Od iznimne je važnosti podržati male hrvatske obrtnike kao što su mikro pivovare. One s jedne strane stvaraju dodanu vrijednost hrvatskom gospodarstvu generirajući nova radna mjesta te promoviraju samozapošljavanje. S druge strane, zanatsko pivo je proizvod dodane vrijednosti koji obogaćuje hrvatsku gastro i turističku ponudu čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima - izjavio je ispred organizatora Jakov Kolega.  

craft beer fest 1


Klasična mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu. Bogatstvo Festivala je što ćete iz prve ruke, od vlasnika i kuhara mikro pivovare, naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva.
Cilj Craft Beer Festivala koji se održava 26. i 27. kolovoza od 17 do 02 sata na zadarskoj rivi, promocija je malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja grada Zadra s kvalitetom zanatskog piva.

craft beer fest 3

Taste and Travel, festival inovacija u prehrambenoj industriji, pokrenula je Hrvatska udruga mladih i Klub zadarskih studenata radi lakšeg povezivanja studenata i mladih poduzetnika s prehrambenom industrijom. Pridružili su im se Proizvodi hrvatskog sela i udruga studenata Probion i zajednički stvorili Festival koji promiče inovativnost mladih i istražuje mogućnosti u gastroturizmu.

cheers-839865craft beer fest 2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location