Username *
Password *
Remember Me

To više nije stvar trenda, već zdravlja i domaće ekonomije – ekološki i domaći proizvodi sve su popularniji, a ova scena svakim je danom sve jača i kod nas. Taste and Travel festival predstavlja Proizvode hrvatskog sela koji će se od 25. do 31. kolovoza održati u Zadru, na šetnici ispred Arheološkog muzeja i preko puta Crkve Sv. Donata.

 SPHS cr

Sajam Proizvodi hrvatskog sela najznačajniji je seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u proteklih je petnaest godina izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 150 tisuća posjetitelja. S nestrpljenjem očekujemo prve izlagače ovog jedinstvenog sajma koji se održava u sklopu Taste and Travel Festivala u Zadru.

SPHS 2cr

Sajam Proizvodi hrvatskog sela u svojim se manjim inačicama održava u više hrvatskih gradova. Na njemu izlažu proizvođači tradicijskih proizvoda, članovi klastera Proizvodi hrvatskog sela. Cilj je pomoći malim proizvođačima i obrtnicima s područja cijele Hrvatske u promociji i plasmanu njihovih proizvoda.

TT 7 33cr


Na sajmu će se moći kušati i kupiti kvalitetni domaći suhomesnati proizvod (slavonski kulen, kulenova seka, slanina i drugo), domaća vina, domaće rakije i likeri, maslinova ulja, ekološki proizvodi, sirevi, med, prerađevine od voća i povrća, rukotvorine i suveniri, sviježe i suhe smokve te ostale domaće tradicijske delicije koje direktno od proizvođača stižu na sajam u Zadru.

TT 7 cr