Username *
Password *
Remember Me

Iako prvenstveno posvećen hrvatskom dizajnu, zagrebački Croatian Design Superstore od rujna postaje bogatiji za gastro-priču s fokusom na hranu s izvora: riječ je o suradnji s Malim Placom koji nudi autohtone i prirodno uzgojene hrvatske proizvode.
- Trudimo se da posjet Supestoreu zaista bude cjelovito i zanimljivo dizajnersko iskustvo u svakom pogledu, kontinuirano koristeći café kao poligon za nove dizajnerske koncepte i ideje  – upravo se zato suradnja s Malim placem čini prirodnim korakom naprijed - kaže Ira Payer, kreativna direktorica platforme.

 CDSS cafe otvorenje photo 3 Marija Gasparovic

Mali plac će, za početak, u Croatian Design Superstoreu gostovati dvije subote, 17. rujna i 1. listopada, a zdrava nabavka sezonskih namirnica, uz kušanje gastro-delicija domaćih OPG-ova, moći će se obaviti oba dana između 10 i 16 sati.

Posjetitelji će u to vrijeme imati priliku i upoznati se s malim proizvođačima iz raznih regija Hrvatske te doznati sve što ih zanima o njihovim proizvodima.
Na popisu mnogobrojnih namirnica Malog placa su i delicije koje se ne mogu pronaći na uobičajenim prodajnim mjestima, a koje ćete ovom prilikom moći kupiti u CDSS-u. Među njima su i proizvodi Slow Food Internationala – Pelješki varenik i češnjak iz Ljubitovice, tradicionalni sir prgice, domaće suhe smokve, sušene eko-rajčice, besvkasni kruh po staroj recepturi, eko-maline i sirove veganske torte.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location