Username *
Password *
Remember Me

Čajne mješavine mogu se koristiti kao preventiva i sredstvo za jačanje organizma te kao pripomoć u liječnički propisanim terapijama. Važno je pritom da su biljke ekološkog porijekla. - Proizvodi tvrtke Azena dijele se na skupinu dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda, a prisutni su na tržištu više od 35 godina. Biljke koje čine naše proizvode EKO i BIO su porijekla i uzgoja što garantira njihovu kakvoću i kvalitetu. Mikrolokalitet Hrvatske u Europi i mješavina mediteranske i kontinentalne klime zajedno s visokim postotkom sunčanih dana u godini, čine našu floru, izrazito bogatom esencijalnim uljima i hranjivim sastojcima. Djedina biljna filozofija temelji se na obradi 32 jedinstvene biljke, svaka od kojih posjeduje jedinstvena i različita svojstva kojim utječu na ljudski organizam - izjavila je Senna Ušić Jogunica iz Azene koja je predstavila pripravke za očuvanje zdravlja.

 1


Bronhosan - čajna mješavina na bazi kadulje i omana koja djeluje opuštajuće na gornje dišne puteve. Kadulja i oman potiću rastvaranje sluzi u gornjim dišnim organima. Ova mješavina se može koristiti i za ispiranje sluznice nosa i inhalaciju.
Galeks - čajna mješavina na bazi turice i sikavic za poboljšanje izlučivanja žući.
Nefroleks - čajna mješavina na bazi breze i šipka za poboljšanje izlučivanja tekućine iz organizma.
Breza pomaže pri tretiranju bubrežnih kamenaca,štetnih tvari i tekućina. Šipak sadrži vitamine koji okrepljuju i umiruju organizam.
Urosept - čajna mješavina na bazi medvjetke i preslice za tegobe mokraćnih organa. Medvjetka i preslica čiste i dezinficiraju te izbacuju bakterije iz mokraćnih puteva.
Nefroleks sadrži list obične breze,zelen poljske preslice,plod šipka.
Malvasan sadrži korijen bijelog sljeza,korijen omana,cvijet i list crnog sljeza.
Bronhosan sadrži cvijet i list crnog sljeza,list oputine,cvijet crne bazge,korijen omana,list kadulje.

 235678

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location