Username *
Password *
Remember Me

Varaždin, Zadar, Zagreb i Rijeka već su se okušali u ulozi Croatia Food Festivala, a od 23. i 24. rujna 2016. ta privilegija pripast će Puljanima: na tamošnjem Narodnom trgu održat će se prvo izdanje ovog prefinog sajma.

food12 bof 080516


Puljani i njihovi gosti moći će isprobati indijske samose, brudet od hobotnice, sendviče Arepa, ham steak od 700 grama, tzatziki janjetinu, lugwich sendviče, gyoze, palačinke Poffertjes na bazi heljdinog brašna… i brojne druge delikatese. U sklopu festivala menuom će se predstaviti i jedan od najboljih lokalnih kuhara, Andrej Barbieri, a bit će tu i pobjednica Masterchefa, Lana Klingor Mihić, ujedno  organizatorica festivala. U Asia kutku kuhat će Iva Pehar, pobjednica Masterchefa, a Ricardo Luque predstavit će venezuelanske sendviče Arepa.  
Food Festival nastavak je uspješnog putovanja kroz hrvatske gradove i želja da se po uzoru na velike svjetske i europske metropole organizira festival ulične hrane koji će svojom ponudom i sadržajem potvrditi kvalitetu i raskoš hrvatske gastro  scene. Varaždin, Zadar, Zagreb i Rijeka, s više od 20.000 posjetitelja, potvrdili su da novi gastro izazovi imaju svoje obožavatelje.

 

Andrej Barbieri Lana Klingor Mihic 1
Lana Klingor MIhić i Andrej Barbieri

RIJEKA FOOD FESTIVAL 4RIJEKA FOOD FESTIVAL 5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location