Friday refresh / NOW Foods – prirodno i organsko

  Vitamini i dodaci prehrani Now Foods, američke tvrtke sa 60-godišnjom tradicijom i svjetskog lidera u proizvodnji suplemenata, konačno se mogu pronaći i u hrvatskim ljekarnama.

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

  Sandra 2

   Zaštitno lice brenda Now Foods za Hrvatsku je pjevačka diva Sandra Bagarić


  Nadahnuti motom kako je prirodno bolje, Now Foods koristi isključivo sirovine iz organskog uzgoja, a svi proizvodi imaju oznaku GMP (Dobra proizvođačka praksa) koja jamče kontrolu kvalitete u svakoj fazi proizvodnje.

  Od samog početka u obiteljskom vlasništvu, američka tvrtka Now Foods (Nutrition for Optimal Wellness), svoje pogone za proizvodnju, skladišta i laboratorije ima u Bloomingdaleu u Illinoisu. Zbog uvjerenja kako je samo prirodno najbolje, Now Foods kompanija koristi isključivo prirodne sastojke u proizvodnji, a većina njihovih proizvoda su bez glutena, kosher te pogodni za vegetarijace i vegane.
  Od osnutka 1968. do danas, pod oznakom ovoga brenda nalazi se više od 1800 artikala, koji obuhvaćaju vitamine, minerale, najrazličitije mikro i makro nutrijente, biljne preparate, eterična ulja... 

  Now Foods, nesumnjivo svjetski lider i sinonim za kvalitetu, na hrvatsko tržište plasirao je svoje najbolje dodatke prehrani: Now Foods Calcium&Magnesium, Now Foods Magnesium Citrate, Now Foods C-500, Now Foods Hyaluronic Acid, Now foods Turmeric&Bromelain, Now Foods Omega 3-6-9, Now foods MSM 1500 mg, Now Foods 8 Billion Acidophilus & Bifidus.

  8-billion-acidophilus-bifidus-60-vegetarian-capsules-f-by-now
  Now Foods 8 Billion Acidophilius & Bifidus
  8 Billion Acidophilus&Bifidus je dizajniran da bi osigurao uravnotežen spoj dvije osnovne bakterije u cijevnoj flori. Redovito konzumiranje probiotika pomaže održavanju zdrave crijevne flore. Pomaže kod zatvora i nadutosti te djeluje na metabolizam i ubrzava proces mršavljenja.

  c500-with-rose-hips-100-tablets-by-now

  Now Foods  C-500
  Vitamin C je vjerojatno najpoznatiji vitamin. Konzumiraju ga milijuni ljudi diljem svijeta radi njegovih antioksidativnih svojstava. Takoder, vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava,smanjenju umora i iscrpljenosti te štiti stanice od oksidativnog stresa. Now Foods C-500 pruža snažnu dozu ovog važnog vitamina pomješanog sa šipkom, prirodnim izvorom vitamin C.

  calcium-magnesium-120-softgels-by-now

  Now Foods Kalcij &Magnezij je savršeno izbalansirana kombinacija esencijalnih minerala koji doprinose održavanju normalnih zubi i kostiju kao i normalnoj funkciji probavnih enzima. Sadrži vitamin D, kalcij, magnezij i cink te je trenutno najkompletnija formula na tržistu.

  hyaluronic-acid-with-msm-60-vegetarian-capsules-by-now

  Now Foods  Hyaluronic acid
  Hijaluronska kiselina je prisutna je  u svim tvarima u tijelu, a najviša koncentracija je u vezivnim tkivima kao što su koža i hrskavica. Važan je sastojak u zglobnoj tekućini te pomaže pri pokretljivosti zglobova. S vremenom je tijelo prestaje proizvoditi. Now Foods hijaluronska kiselina ima pojačano djelovanje s dodatkom MSM-a.

  magnesium-citrate-200-mg-100-tablets-by-now

  Now Foods Magnesium Citrate
  Magnezij je jedan od najvažnijih minerala u našem organizmu koji doprinosi metabolizmu stvaranja energije, normalnom funkcioniranju živcanog sustava i sintezi proteina. Osim toga, vrlo je bitan za održavanje zdravih zubi, kostiju i mišića. Now Foods Magnezij dolazi u obliku citrata što mu omogučava maksimalnu adsorpciju.

  magnesium-citrate-powder-8-oz-by-now

  msm-1500-mg-100-tablets-by-now
  Now Foods MSM
  MSM ili kako ga još zovu „mineral ljepote”  je prirodni oblik sumpora pronađen kod svih živih organizama. Nudi kemijske veze potrebne za održavanje različitih vrsta tkiva u ljudskom tijelu, kao i vezivnog tkiva poput zglobne hrskavice. MSM je prisutan gotovo u svom svježem voću i povrću, mesu i plodovima mora, no današnji uzgojem i proizvodnjom su smanjenje razine sumpora. NOW MSM zadovoljava minimalno 99,7 % čistoće proizvoda.

  omega-369-1000-mg-100-softgels-by-now
  Now Foods Omega 3-6-9 pruža jedinstvenu mješavinu ulja  iz sjemenki lana, uljane repice, noćurka i crnog ribizla te čini savršen balans Omega-3,Omega-6 i Omega-9 masnih kiselina koje imaju važnu ulogu u održavanju funkicijonalnog imunološkog sustava, kardiovaskularne funkcije te zdrave kože.

  turmeric-bromelain-90-vegetarian-capsules-by-now
  Now Foods Turmeric&Bromelain su kapsule s kurkumom i bromelainom. Savršena su biljna kombinacija osmišljena za odžavanje zdravog vezivnog tkiva i tkiva izloženog dnevnom stresu. Kurkumin potiče djelovanje enzima koji potpomažu u obrani od biološkog stresa, a bromelain - enzim dobiven iz ananasa, pospješuje rad imunološkog sustava te pomaže pri mršavljenju.