Username *
Password *
Remember Me

Prvi i jedini hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku, Croatia’s Finest, od subote, 1. listopada, započeo je s prikazivanjem na National Geographic Channel-u za azijsko tržište (Kina, Japan, Indija, Malezija, Saudijska Arabija, Južna Koreja, Bahrain, Ujedinjeni Arapski Emirati i dio Afrike). Producent i autor putopisa je Alen Nemet, režiju potpisuje Deni Husta, dok je tehnički producent Edvard Hudi. Kuhar je slavni Masterchef Dhruv Baker

National Geographic Channel Asia- about Croatias Finest


Kroz sljedeće tri godine, s repriznim emitiranjima, više od pola milijarde ljudi upoznat će Hrvatsku, bogatu kulturnu baštinu, prirodne ljepote i vrhunsku gastonomsku ponudu.
Putopis se trenutno emitira 20 puta tjedno (svaki tjedan po dvije polusatne epizode s više repriznih emitiranja).
Croatia's Finest prvi je veliki hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku koji se snimao na području cijele Hrvatske, a čija je zvijezda britanski MasterChef Dhruv Baker. U svakoj od epizoda od pola sata Baker kuha na otvorenom i to na najljepšim lokacijama na kojima nitko do sada nije kuhao. Inspiriran autohtonim hrvatskim jelima, britanski MasterChef u svakoj od epizoda pripravlja vlastite kreacije od svježih hrvatskih namirnica.
Ovaj gastronomski putopis uključuje dvadeset epizoda visoke profesionalne produkcije čiji je cilj prikazati zanimljive lokacije i proizvode, a sve u svrhu privlačenja turista i promocije Lijepe naše u svijetu.

 

National Geographic Channel Asia cr

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location