Username *
Password *
Remember Me

U borbi protiv komplikacija pod utjecajem proljetnih alergena predlažemo snažnu formulu Bestvite bromelain i kvercetin. Naime, novija istraživanja govore o pozitivnim učincima i sinergijskom djelovanju bromelaina (sirovi ekstrakt ananasa) i kvercetina (biljni pigment prisutan u voću i povrću) na ublažavanje upala u organizmu, a svaka alergija je ujedno i upalni proces.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

alergija bestvite

Bromelain i kvercetin sinergijski djeluju jako učinkovito, s jedne strane kvercetin smanjuje oštećenja i iritacije uzrokovane slobodnim radikalima, inhibirajući histaminski odgovor koji uzrokuje alergijske reakcije, dok bromelain djeluje kao enzim koji limitira djelovanje različitih metabolita i imunoloških tijela koji potiču upalne procese. Dodatno, istraživanja su pokazala da bromelain poboljšava apsorpciju kvercetina pa samim time i njegovo djelovanje, budući da se kvercetin slabo apsorbira, odnosno oko 25% kvercetina se apsorbira u tankom crijevu.

Zbog svih navedenih pozitivnih djelovanja ovih dviju prirodnih supstanci preporuča se uzimanje kapsuliranog oblik kvercetina, uz dodatak proteolitičkog enzima iz ananasa, zvanog bromelain, koji ima antiinflamatorni, odnosno protuupalni odgovor i uz to pospješuje apsorpciju kvercetina te pomaže pri ublažavanju alergijskih reakcija.
Bestvite Bromelain/Kvercetin jedini je dodatak prehrani na hrvatskom tržištu koji sadrži ove dvije supstance u sinergijskoj kombinaciji.
Bestvite je američki brand iza kojega stoji kompanija s 20 godina iskustva u području nutricionizma. Svi se proizvodi proizvode u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufactoring Practice (CGMP).

alergija bestvite

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location