Username *
Password *
Remember Me

Ako vam je dosadila cola ili neko drugo gazirano piće, možda je vrijeme da probate artisan tonik, osvježavajuće, lagano piće koje je iz Nizozemske stiglo i kod nas: Double Doutch brend osmislile su žedne blizanke Joyce i Raissa de Haas.

Double Dutch 3


Joyce i Raissa su još tijekom fakulteta počele eksperimentirati s izradom sirupa i napitaka, u početku samo za prijatelje i obitelj, no tijekom godina taj se hobi pretvorio u strast, a onda i posao. Potvrdu za uspjeh dobile su kad im je britanski poduzetnik i milijarder, Sir Richard Branson, nagradu Foodpreneur, proglasivši ih najboljim start up-om u području gastronomije za 2015. godinu. Trenutno je Double Dutch prisutan u 12 zemalja u Europi, u SAD-u i Singapuru, a odnedavno i u Hrvatskoj.

Double Dutch 3

Kombiniranjem sastojaka i eksperimentiranjem s okusima, dobiveno je pet različitih mješavina tonika: nar i bosiljak s herbalnom notom te slatkim i osebujnim finišem, krastavac i lubenica sa svježim mirisom i ponešto slađom aromom, brusnica s đumbirom, gorkastog okusa i slatkog finiša, indijski tonik s okusom kinina i ružičastog grejpa te naznakom borovica i dijetalni tonik suptilnog okusa ružičastog grejpa.

Double Dutch 3

Double Dutch 3