Username *
Password *
Remember Me

Craft je umjetnost proizvodnje piva. Pivo koje se proizvodi u velikim količinama, kreirano je na način da izdrži pritisak distribucije. Industrijska piva su dobra piva, ali su dosadna. Craft pivo je proizvod koji je s druge strane jako osjetljiv - ima puninu boja, okusa, mirisa... to je živi proizvod! Takav proizvod se ne može globalno distribuirati. Ono što je ključno je to da je craft stvorio jako puno radnih mjesta jer je to pivo koje se proizvodi lokalno i ovisi o majstoru pivaru. Zato pijte i jedite lokalno – majstor pivar Krešo Marić iz daruvarske pivovare koji je jučer u Batak Grillu predstavio novo craft pivo Imperial Ipa Petog elementa.

A20D9548

Imperial IPA pivo spravljeno je u pravom maniri i duhu crafta. To je emocija koja se prenosi u priču - ono je jedan autorski projekt", naglasio je Krešo. Gosti su usput mogli uživati u novim jelima - grillanom siru škripavcu s pekmezom od luka, pašteti od pileće i gusje jetre s tartufima, te hladnom platom domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova dok su posebne pive pratile gastro priču.
Novi Batak Grill&Beer ujedno je i jedini Batak restoran koji u sklopu svoje ponude ima Craft Beer Bar te nudi više od 50 vrsta craft piva. Uz pomoć vrhunskih domaćih pivara, izabrana su najbolja regionalna i svjetska craft piva kako bi na jednom mjestu ponudili najbolje – vrhunsku hranu i kvalitetno piće u ugodnom i modernom ambijentu.

A20D9548A20D9548A20D9548A20D9548A20D9548A20D9548

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location