Username *
Password *
Remember Me

Oslabljeni imunitet, umor, malaksalost česte su pojave u ovo doba godine, a moguće ih je prebroditi dovoljnim količinama sna, odlaskom u prirodu i odabirom pravilne prehrane - Almagea CURCUMIN FORTE+ je dodatak prehrani obogaćen vitaminom D koji pridonosi normalnoj funkciji imuniteta.
Kihanje, kašalj, curenja nosa, nadražene i otečene oči, samo su neki od nepoželjnih i najčešćih simptoma alergija i proljetnih prehlada, karakterističnih upravo za dolazak proljetnih dana. S obzirom na to da proljeće zapravo znači i vrijeme promjene, dolazak novog godišnjeg doba često znači i pojavu proljetnih depresija.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

almagea curcumin1 cr


Oslabljeni imunitet, umor, psihička i fizička malaksalost najčešće su pojave u ovo doba godine, a moguće ih je prebroditi dovoljnim količinama sna, odlaskom u prirodu, kao i odabirom pravilne prehrane koja će organizmu osigurati dragocjen unos vitamina koji pružaju neophodan izvor energije.
Kurkumin i vitamin D sinergijski djeluju na imunitet i preporučuju se raznim populacijskim skupinama kojima je potrebna nutritivna podrška imunološkom sustavu. Pod utjecajem ultraljubičastih zraka vitamin D može se sintetizirati u koži, međutim razni čimbenici poput onečišćenja i nedovoljno sunca smanjuju sintezu vitamina D pa se preporučuju posebni pripravci obogaćeni vitaminom D, s obzirom na to da ga u prehrani nalazimo u vrlo malim količinama.


Almagea CURCUMIN FORTE+ je dodatak prehrani obogaćen vitaminom D koji pridonosi normalnoj funkciji imuniteta. S obzirom na to da nativni kurkumin nije topiv u vodi, odnosno ima nisku bioraspoloživost i vrlo se brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, Almagea CURCUMIN FORTE+ sadrži poseban oblik solubilizata kurkumina s vitaminom D u micelama i pritom ima 185 puta veću raspoloživost od nativnog kurkumina.
1 kapsula Almagea CURCUMIN FORTE+ (596 mg) odgovara količini od 14 standardnih tableta s kurkuminom.

almagea curcumin1 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location