Username *
Password *
Remember Me

Omiljeno okupljalište Zagrepčana na samoj gradskoj špici ovih dana doživljava svoju renesansu: pod novim imenom Oranž Streets, bistro i cafe bar Oranž svojim je gostima predstavio novi stil kuhanja i prezentiranja hrane kroz osvježenu ponudu jelovnika u suradnji sa svjetski poznatim chefom Jeffreyem Vellom. Ovaj rođeni Maltežanin, kojeg je hrvatska javnost upoznala kao chefa nagrađivanih restorana u Zagrebu i Dubrovniku, donosi više od dva desetljeća kulinarske prakse diljem Europe – objavljeno je povodom preuređenja. 

 DSCF8502

Veliku pozornost pridajemo odnosu s našim malim dobavljačima koji nam osiguravaju najkvalitetnije namirnice. Iz tog razloga naši jelovnici su sezonski i mijenjaju se ovisno o dostupnosti lokalnih namirnica a inspiracija za njih je trenutna i dolazi iz prirode - Gioia Maletić

 
Jednostavna elegancija interijera uz dozu praktičnosti i ekološki pristup najpoznatije su karakteristike skandinavskog stila u prostoru novog lokala. Drveni pultovi i stolice, obilje zelenila i igra svjetlom stvaraju ugodnu atmosferu. Jedna od izložbenih vitrina pretvorena je u radni pult na kojem će gastronomski majstori pred gostima od sada pripremati specijalitete iz dnevne ponude.

 

DSCF8502DSCF8502DSCF8502DSCF8502DSCF8502DSCF8502DSCF8502