Username *
Password *
Remember Me

Većina se ljudi raduje ljetu i prilici da provedu malo vremena na suncu. U ljetnim mjesecima više boravimo na otvorenom, pa je koža izloženija sunčevim zrakama koje imaju pozitivan ali mogu imati i negativan učinak. Poznato je da sunce ima mnoge pozitivne učinke - sunčeva svjetlost pomaže našem tijelu da proizvede vitamin D koji je dobar za kosti, mišiće i imunološki sustav. Ali sunčeva svjetlost može biti i štetna, a pretjerano izlaganje suncu može dovesti do ozbiljnih oštećenja. Stoga je bitno na vrijeme zaštititi lice i tijelo od negativnih učinaka UVA i UVB zraka.

 dietpharm betatene kapsule

 

Među dodacima prehrani za zaštitu kože prije sunčanja možemo istaknuti Betatene CE formula kapsule iz Dietpharma.
Betatene CE formula kapsule su kombinacija prirodnih karotenoida porijeklom iz alge Dunaliella salina, koji sadrže prirodni beta-karoten i alfa-karoten, te vitamine C i E.
Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.


Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, dok vitamin A doprinosi održavanju normalne kože i sluznice.
Kombinacija visokokvalitetnih i prirodnih sastojaka djeluje antioksidativno, te time štiti stanice kože.
Betaten CE formula se preporučuje kao priprema za sunčanje svima koji žele i iznutra zaštititi svoju kožu od štetnog djelovanja UV zraka.
Betatene CE formula kapsule možete potražiti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Koža je najveći organ na našem tijelu i zbog toga veliku pozornost moramo posvetiti njezinu čuvanju pri izlaganju suncu.

 

dietpharm betatene kapsule
Wallis / prshots

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location