Username *
Password *
Remember Me

Silicol gel stvara zaštitni i smirujući sloj na sluznici želuca i crijeva, veže većinu štetnih i toksičnih tvari, patogenih mikroorganizama, smanjuje višak kiseline i plinova te štetne tvari bezopasno uklanja iz organizma. Lipanj je mjesec kao stvoren za putovanja zbog nekoliko praznika koji omogućuju omiljena spajanja vikenda. Stoga je važno ne dopustiti da nam odmor pokvare probavni poremećaji koji često prate putovanja.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Vrlo neugodna probavna tegoba koja se često javi na putovanju je proljev. Putnička dijareja, proljev, proizvodnja stolice povećanog volumena i likvidnosti godišnje se zabilježi u otprilike 12 milijuna slučajeva, a ovisno o odredištu, od nje pati 5-10% putnika. Kako bismo smanjili mogućnost oboljenja od crijevne viroze, vrlo je važno redovito pranje ruku, voća i povrća te termička obrada hrane.

silicol slika panel xl

Također, prilikom putovanja često su izražene probavne tegobe u obliku nadutosti, vjetrova zbog smanjenog unosa tekućine i konzumiranja brze hrane jer dulja putovanja nerijetko remete prirodni ritam i dovode do probavnih poremećaja kao što su proljev, začep ili nelagoda i nadutost u trbuhu.

Preporuka je da se za vrijeme putovanja pije puno tekućine, često peru ruke i pripreme zdravi obroci za putovanje. Budete li ipak imali probavne tegobe, potražite u ljekarni silicol gel – zaštitnika probavnog sustava koji nakon uzimanja stvara zaštitni i smirujući sloj na sluznici želuca i crijeva, veže većinu štetnih i toksičnih tvari, patogenih mikroorganizama, smanjuje višak kiseline i plinova te, nakon pražnjenja crijeva, štetne tvari na bezopasan način uklanja iz organizma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location