Username *
Password *
Remember Me

Almagea Curcumin Forte+ je dodatak prehrani obogaćen vitaminom D koji pridonosi normalnoj funkciji imuniteta. Uz to, ima 185 puta veću raspoloživost od nativnog kurkumina.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

almagea 4 9 2017 panel xl

Uloga imunološkog sustava jest štititi organizam od bakterija i virusa. Međutim, kod osoba koje pate od alergija, imunološki sustav radi pojačano kako bi se obranio od tih dodatnih prijetnji. Kod osoba koje su alergične, u doticaju s alergenom organizam stvara IgE antitijela koja uzrokuju otpuštanje molekula histamina koje pak dovode do oticanja i upalnih procesa. Tada se javljaju klasični simptomi alergije: curenje nosa, svrbež u očima i kihanje.


Kurkumin i vitamin D sinergijski djeluju na imunitet i preporučuju se raznim populacijskim skupinama kojima je potrebna nutritivna podrška imunološkom sustavu. Kurkumin je sigurna i učinkovita potporna terapija u liječenju bronhijalne astme zahvaljujući snažnim protuupalnim svojstvima.


Almagea Curcumin Forte+ je dodatak prehrani obogaćen vitaminom D koji pridonosi normalnoj funkciji imuniteta. S obzirom na to da nativni kurkumin nije topiv u vodi, odnosno ima nisku bioraspoloživost i vrlo se brzo neiskorišten izlučuje iz organizma, Almagea® Curcumin Forte+ sadrži poseban oblik solubilizata kurkumina s vitaminom D u micelama i pritom ima 185 puta veću raspoloživost od nativnog kurkumina.

 

 monsoon 734498
Pripremite se za hladnije dane - imunitet boost potreban nam je uoči jesenskih i zimskih mjeseci

foto: prshots // Monsoon

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location