Username *
Password *
Remember Me

Almagea Prenatal Omega 3+ kreiran je kao odgovor na potrebe trudnica i dojilja: jedini pripravak na našem tržištu koji sadrži kritične nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje s omega-3 masnim kiselinama u Licaps Duocap kapsulama.

Raznolika i uravnotežena prehrana korisna je ne samo tijekom začeća i trudnoće, već je valja zadržati i tijekom dojenja. I u tom je razdoblju preporučljivo ograničiti unos kofeina, nikotina, alkohola, umjetnih sladila i drugih prehrambenih aditiva koji imaju potencijalno štetno djelovanje.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

almagea
M&Co.


Ključno je da i dojilja osigura dovoljan unos omega -3 masnih kiselina (osobito DHA) jer će mlijekom svom djetetu prenijeti ove važne masne kiseline, koje su od iznimne važnosti za dijete i nakon poroda s obzirom na to da se dječji mozak razvija godinama nakon rođenja. Preostali rast mozga odvija se tijekom prve godine života te predškolske dobi, tako da je rast mozga većinom završen do pete ili šeste godine života. Osim toga, u tom osjetljivom periodu prehrana bogata omega-3 masnim kiselinama djeluje povoljno i na zdravlje srca i krvnih žila, a ujedno osigurava pravilan razvoj mozga i vida u dojenčadi i djece.

 almagea


Poznata TV-voditeljica Nevena Rendeli, u sklopu kampanje za zdravu trudnoću koju provodi Almagea, otkriva da joj prvi tjedni dojenja nisu bili nimalo lagani:
- Trudnoća je gotova, majčinstvo je počelo! Uzviknula sam sretno prije dva mjeseca misleći da su sve muke iza mene. Međutim, u početku smo se mučili s dojenjem. Jer, kad je dojenje u pitanju, sve što će vam svi drugi govoriti je koliko je ono važno. A nitko vam neće reći koliko je i teško. Na svu sreću, meni je mama uskakala u pomoć toplim juhicama i hranom bogatom vitaminima, a i nastavila sam piti dodatke prehrani kako bih sačuvala snagu za prvih nekoliko mjeseci. Dva mjeseca nakon poroda uhodali smo se s dojenjem i svladali smo i tu prepreku. Što se ne bi moglo reći i za spavanje. Tko preživi, pričat će!
O prvim danima majčinstva i ostalim brigama Nevena Rendeli piše opširnije i na www.almagea.hr.

almagea


Almagea Prenatal Omega 3+ kreiran je kao odgovor na potrebe trudnica i dojilja: jedini pripravak na našem tržištu koji sadrži kritične nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje s omega-3 masnim kiselinama u Licaps Duocap kapsulama.
Almagea Prenatal Omega 3+ osigurava DHA - za razvoj djeteta važnu omega -3 masnu kiselinu, zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom, bogat je željezom te pomaže zadovoljiti i potrebe trudnica i dojilja za vitaminima B6, B12, magnezijem i jodom. Aktivni sastojci dolaze u obliku Licaps kapsula koje dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari te su blage za želudac.
Proizvod je dostupan za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa. Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205 kn.


Način primjene: 2 puta dnevno po jedna kapsula, uz obrok i dosta tekućine.
Upozorenje: Ne preporučuje se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

 

almagea
M&Co.