Username *
Password *
Remember Me

 

isla junior pastile za grlo efektivno ublažavaju poteškoće s grlom i nadražaj na kašalj te regeneriraju suhu i nadraženu sluznicu

isla junior pastile za grlo razvijene su za ciljano tretiranje tipičnih poteškoća kod prehlade kao što su grebanje u grlu i nadražaj na kašalj, za djecu od 4. godine.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Djelotvorno ublažavanje poteškoća plus regeneracija.
isla junior sadrži biljnu djelatnu tvar islandski lišaj koji se sastoji od 80% sluzi. Zajedno sa slinom tvori zaštitni film, koji poput balzama oblaže sluznice usta i ždrijela. Taj zaštitni film vlaži suhu sluznicu i štiti je od daljnjih nadražaja. Tako se efektivno ublažavaju poteškoće s grlom i nadražaj na kašalj, a suha i nadražena sluznica može se regenerirati.

heatons 865086
heatons // prshots


Odličan okus bez nepotrebnih dodataka

isla junior posebno je usklađen s osebujnim osjetilom okusa u djece. Pastile ne sadrže boje, konzervanse i umjetne arome, već samo prirodnu aromu jagode. Pastile za grlo uz to su primjerene za vegane, bez šećera i neškodljive za zube - što potvrđuje znak neovisnog Toothfriendly International.

Uz to, isla junior sadrži vitamin C, cink i kalcij-pantotenat. Vitamin C i cink podupiru funkciju imunološkog sustava, a time i obranu organizma. Kalcij- pantotenat se prije svega koristi kod ozljeda sluznice i kože kako bi se ubrzao proces zacjeljivanja.


isla junior:

· dugotrajno lokalno djelovanje islandskog lišaja

· od 4. godine života

· do 6 pastila dnevno

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu.

heatons 865086

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location