Username *
Password *
Remember Me

Putovanje Virovitičko-podravskom županijom nastavak je gastro putovanja koje je započelo 2015. godine knjigom slanih recepata. No, ovaj put čitatelji se upuštaju u otkrivanje slatkih recepata. Kuharica je predstavljena u virovitičkom hotelu Kurija Janković u čijoj će suvenirnici uskoro biti u prodaji. 

Predstavljanje


Dugogodišnja proizvodnja šećera i meda davno su Virovitičko-podravskoj županiji dali epitet najslađe županije. Ovaj naziv opravdavaju i slasne kreacije koje se nalaze u kuharici koju potpisuje urednički dvojac Jasna Abramović, pročelnica Ureda župana i Sanja Sudar, voditeljica Hotela Kurija Janković. Knjiga je to koja predstavlja 40 sjajnih recepata u režiji najpoznatije food blogerice “Domaćice” Sanje Mijac i hrvatske slastičarske reprezentativke Sandre Jadek.

Predstavljanje


U njoj možete pronaći razne slastice poput dizanica, torte od sira, kuglica od lješnjaka, punjenih čupavaca, torte s pekmezom, brze baklave bez kora, kuglofa od mrkve i naranče ili zobenih palačinki. Za sve sudionike projekta ova knjiga je puno više od samih recepata. Ona sadrži tradiciju slavonsko-podravskog kraja i bogatstvo lokalnih namirnica kao što su med, lješnjaci, orasi, jabuka, bundeva i kesten, a koje su predstavljene kroz moderan food styling i vrhusku fotografiju.Slatko putovanje Virovitičko-podravskom županijom možete prolistati online na web stranici Virovitičko-podravske županije na linku.

 

 PredstavljanjePredstavljanjePredstavljanjePredstavljanjePredstavljanjePredstavljanje