Ostalo je manje od tjedan dana do završetka prvog Božićnog Street Food Festivala, u prolazu Varšavska (Varšavska 16a), a do Badnjaka posjetitelji još stignu kušati razne vrhunske delicije, između kojih izdvajamo bakalar koji će u ponudi biti od ponedjeljka 22.12. do završetka festivala: srijede, 24.12. Ovih je blagdana u Varšavskoj stvoren poseban ugođaj, a uz otvorenu vatru na kojoj posjetitelji mogu sami peći kobasice i sljezove kolačiće, ponuda vrhunske hrane i tradicionalnih božićnih jela privlači brojne građane željne ukusne domaće klope. Kao senzacija za nepce pokazao se sada već poznati buncek-dog, fino narezani komadići bunceka posluženi u pecivu s kiselim zeljem i hrenom.
Osim toga, svakog vikenda na Božićnom Street Food Festivalu posjetitelji imaju priliku i degustirati nove specijalitete kojih nema u standardnoj ponudi festivala, a to su do sada bili šaran na rašljama, špek fileki i druga tradicionalna jela, a od ponedjeljka 22.12. do samog završetka festivala na Badnjak – u ponudi će biti i cijenjena božićna poslastica - bakalar, i to po pristupačnoj cijeni!
Ovaj vikend također vas očekuju razna iznenađenja, a posebna ponuda bit će jelo po izboru + desert (muffin ili ušećerena jabuka) + kuhano vino za samo 45 kuna! Posjetitelji će moći probati i nešto drugačije – egzotičnu divljač po popularnim cijenama.