"Zrno bio bistro" dobio prestižan certifikat!

  Ovo je velika, velika čast, istaknuo je danas Zlatko Pejić, pionir prirodne prehrane u Hrvatskoj -  „Zrno bio bistro“ kao prvi ugostiteljski objekt u regiji dobitnik je prestižnog certifikata Bio garantie Austria, koji jamči da sve namirnice, kao i cjelokupna ponuda, zadovoljavaju vrlo stroge standarde te potječu iz ekološkog uzgoja. Otvaranje ovog bistroa zapravo je zatvorilo jednu cjelovitu priču od polja do stola budući da se prate proizvodi od samog uzgoja pa do spravljenih jela - . Otvoren u Medulićevoj 20 prije par mjeseci, "Zrno bio bistro" već je postao omiljena adresa za uživanje u veganskim gastro specijalitetima i poslasticama, kako Zagrepčanima tako i mnogobrojnim turistima u potrazi za kvalitetnim obrokom, spravljenim od svježih ekoloških namirnica.

   

  0P8A7031 Web

   

  Cjelokupan koncept osmislili su vlasnici restorana Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić iz Biovege. Svježe povrće, kruh i prerađevine, koji se koriste za spravljanje ukusnih jela, svakodnevno se dovoze s prvog hrvatskog ekološkog imanja Zrno, dok dio namirnica dolazi od suradnika, domaćih ekoloških proizvođača.

   

  0P8A6760 Web

   

  Namirnice koje se ne uzgajaju u Hrvatskoj dobavlja Biovega, lider na tržištu ekoloških proizvoda. Zrno bio bistro nastavlja tako i dio dvadesetogodišnje tradicije veganskog restorana Nova, nudeći ukusne i zdrave obroke spravljene od svježih organskih sastojaka. Tu je i iskusan tim kuhara koji su dugogodišnje iskustvo stjecali u gore spomenutom restoranu. Bez obzira jeste li samo u prolazu, tragate za nečim slatkim ili žudite za kompletnim obrokom u ponudi Zrno bio bistroa pronaći ćete nešto po svom ukusu – od organske kave, smoothija (majmunska posla, orient ekspres, karneval itd.), shakeova, finih organskih vina, čajeva do ukusnih povrtnih juha, originalnih malih i većih obroka (mega protetin, kayu sendvič, kvinoja salata) te izvrsnih deserata – bio ljubac, čokoladna napast i sl.

   

   

  0P8A7068 Web

   

   

  Zrno bio bistro raspolaže sa 40 sjedećih mjesta, na raspolaganju je i zatvorena terasa, a otvoren je od ponedjeljka do subote od 12 do 20 sati. Voditeljica restorana je dugogodišnja djelatnica Biovege, Lana Šafta Kulenović. Želite li rezervirati stil, nazovite 01 48 47 540.

   0P8A7764 Web
  Voditeljica restorana (u sredini) Lana Šafta Kulenović i djelatnici Annette Gonecalo i Miško Mijo Trgovac. Za vas kuhaju: Zlatan Petković - glavni kuhar, Neven Milić, Ivana Cerovečki i Evica Debak.

   

  0P8A6803 Web

   

  0P8A6856 Web

   

  0P8A6900 Web