Brko & Brko šire posao

    Super-popularni Brko & Brko sokovi od bazge i đumbira, te domaća tjestenina u raznim oblicima od sada su dostupni u svakom Wok by Matija lokalu (prolaz Ilica 33 - Varšavska 16, Vlaška 68 i Jablanska 24, Zagreb) .

    BrkoBrko-2 cr 


    Matija Nikolić - pokretač i vlasnik lanca restorana Wok by Matija, prepoznavši kvalitetu i potencijal mesnih specijaliteta koje su Brko & Brko redovito prezentirali po seoskim svečanostima, brkatim je majstorima ustupio dio svog Wok by Matija lokala (u prolazu Ilica 33 - Varšavska 16, pokraj kazališta Kerempuh) i tako je na sveopće oduševljenje nastao - njihov grill kutak.

     BrkoBrko-13 cr


    Brko & Brko proslavili su se svojim fantastičnim janjećim kobasicama na prvom Street Food Festivalu u Hrvatskoj, zatim su ponovno oduševili na InMusic Festivalu sa svojim Janjećim Šiš-dogom, pa je otvaranje vlastitog grill kutka bio logičan slijed. Tako su Tunja Juranović - kuhar i mesar s tridesetogodišnjim iskustvom rada u kuhinji, i Nikola Nikolić - dugogodišnji proizvođač raznolike domaće eko tjestenine i prirodnih sokova, postali neizostavan dio najpoznatijeg Woka u Zagrebu. Osim toga, uspješan lanac restorana Wok by Matija od samog početka poslovanja za pripremu svojih wokova koristi isključivo Brko & Brko domaću tjesteninu i ekološki uzgojeno povrće iz Parka prirode Lonjsko polje.

    BrkoBrko-17 cr

     

    Iz seoske grill ponude izdvajaju se delikatesne janjeće kobasice, Beef Burger menu, Beef Cheese burger menu, te spiralni seoski Western chips. Meso koje koriste potiče iz Parka prirode Lonjsko polje od životinja koje sami uzgajaju i koje slobodno šeću i pasu Parkom prirode. Pred vama će odrezati svježi komad čistoga mesa, samljeti ga, ispeći, poslužiti s domaćim sirom koji je radila kumica sa sela, svježim spiralnim Western chipsom kojeg režu na građevinskoj bušilici, svježom salatom, karameliziranim lukom i ajvarom od graha.

     

    BrkoBrko-26 cr

     

    BrkoBrko-14 cr

     

    BrkoBrko-5 cr