Čari gastronomije & glazbe @ Hvar

  Jedan od vodećih hvarskih restorana u kojem je svojedobno uživala i Beyonce, Passarola, ovih dana kombinira svoje autohtone dalmatinske kulinarske specijalitete s opojnim zvukovima banda Jazzybirds - užitak traje sve do 26. lipnja 2014.

   

  Passarola panorama

   

  Najsunčaniji hrvatski otok svakom novom sezonom trudi se poboljšati svoju već ionako bogatu ponudu i ostaviti mnogobrojnim turistima itekako sladak okus u ustima i potpun doživljaj. Jedan od vodećih hvarskih restorana i skriveni dragulj otoka u središte stare gradske jezgre smjestio je neodoljiv jazz band Jazzybirds (ROM) koji od 2011. godine ne prestaje nastupati zahvaljujući svojim obradama legendarnih rock klasika. Sastavljen od pet članova - Sak-San, Drumbo, Bass’ter, Pianorky i Trilulah, bend broji mnoge uspješne jazz obrade klasika poput Sweet Child O’Mine, Summertime, Basket Case i drugih.

   

  Jazzybirds

  Jazzybirds


  Nezaboravno gastronomsko iskustvo tradicionalne dalmatinske ‘spize’ pripremane na moderan način i vrhunskih domaćih vina savršeno će se ispreplesti s jazz notama mladog benda. Atmosfera unutar elegantnih zidina restorana isklesanih od 500 godina starog, bračkog kamena, ovime će se pretvoriti u čaroban mediteranski užitak i zasigurno brojnim posjetiteljima Hvara ostati u divnom sjećanju.

   

  Passarola

   

  Passarola2