FRIDAY REFRESH / dodaci prehrani Bestvite

  Svjetski nutricionistički trendovi ukazuju na sve veću potrošnju dodataka prehrani koji nadoknađuju brojne vitamine, minerale i enzime koji su potrebni organizmu. Vodeći se ovom mišlju nastao je i američki brand dodataka prehrani Bestvite iza kojeg stoje stručnjaci s 20 godina iskustva u nutricionizmu. Svi Bestvite proizvodi proizvedeni su u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufactoring Practice.

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

   bestvite1

   


  Bestvite SAMe
  SAMe je jedinstven proizvod na tržištu, ujedno i naziv molekule koja se prirodno nalazi u tijelu čovjeka. Brojna provedena istraživanja govore o njegovim pozitivnim utjecajima na smanjenje anksioznosti, lošeg raspoloženja, kroničnog umora te na poboljšanje koncentracije. Riječ je upravo o onim boljkama koje su postale svakodnevica zbog velike količine stresa s kojom se suvremeni čovjek susreće.

  Bestvite Ekstrakt sjemenki grožđa
  Ekstrakt sjemenki grožđa omiljen je proizvod pripadnica nježnijeg spola, a i mnogih poznatih hollywoodskih zvijezda. Razlog tome je njegovo snažno antioksidativno djelovanje te činjenica da doprinosi usporavanju starenja kože, kao i jačanju imuniteta te kardiovaskularnom zdravlju.

  Bestvite Bromelain/Kvercetin
  Kombinacija bromelain i kvercetina u jednom proizvodu potpuna je inovacija na tržištu. Spoj enzima bromelaina dobivenog iz ananasa i kvercetina bioflavonoida dobivenog iz povrća pomaže pri smanjenju nadutosti te kod probavnih smetnji i regeneracije tkiva.

   bestvite2

  Bestvite Glukozamin/Kondroitin/MSM
  Spoj glukozamina, kondroitina i MSM-a, prema brojnim istraživanjima može pomoći u liječenju osteoartritisa, bolesti koja u najvećem dijelu napada starije stanovništvo. Istovremeno, ova kombinacija je preporučljiva i osobama koje se aktivno ili rekreativno bave sportom, jer pomaže u regeneraciji vezivnih tkiva (tetive, hrskavica i ligamenti) te smanjuje bol u mišićima.

  Bestvite Zelena kava
  Zelena kava ekstrakt je iz sjemenki zelene kave koje još nisu pržene, zbog čega sadrže znatnu količinu prirodne klorogenične kiseline. Bestvite ekstrakt sjemenki zelene kave sadrži najmanje 50 % klorogenične kiseline. Istraživanja pokazuju kako klorogenična kiselina ima antioksidativno i protuupalno djelovanje te hipoglikemijski i hipolipidemijski učinak.

  Bestvite Super omega-3
  Bestvite Super omega-3 je formulirana od poboljšane smijese omega-3 masnih kiselina, kako bi osigurala visoku koncentraciju EPA i DHA. Jednako tako, podvrgnuta je procesu molekularne destilacije, točnije procesu pročišćavanja omega-3 masnih kiselina, kojima se u potpunosti uklanjaju sva potencijalno prisutna onečišćenja kao npr. živa, poliklorirani bifenil (PCB-i) i dioksin iz ribljeg ulja.