Friday refresh // Premium Green Beauty Complex za ZDRAVE KOŽU, KOSU I NOKTE!

  Premium Green Beauty Complex je premium dodatak prehrani iz prirodnog izvora za zdravu kožu, kosu i nokte. Namijenjen je svima koji žele zdravu i lijepu kosu, kožu i nokte, a osobito osobama koje putem hrane ne unose dovoljno mikronutrijenata za zdravlje kose, kože i noktiju.
  Sastojci: Beauty Complex sadrži kombinaciju Cynatine keratina i cinka za zdravlje kose, kože i noktiju. Cink pridonosi održavanju normalne kože, kose i noktiju te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

  detox3
  marks and spencer


  Premium Green linija dodataka prehrani namijenjena je svima, a posebno osviještenoj, zaposlenoj, sve zahtjevnijoj mlađoj publici koja od proizvoda traži najbolje!


  Stresan način života i često neuravnotežena prehrana glavni su razlozi zbog kojih mnogi danas, i u svijetu i kod nas, sve češće posežu za različitim dodacima prehrani kako bi osigurali unos nužnih nutrijenata. Uzimanje dodataka prehrani osviješteno je kao prijeko potrebna pomoć u održavanju zdravlja organizma pa tako tražimo dodatke prehrani koji pridonose normalnom stvaranju kolagena (koji je važan gradivni element za kožu, kosu i nokte) i pomoći će nam održati zdravlje, vitalnost i ljepotu što dulje.

   

  Taj je trend i sve veću potražnju za kvalitetnim suplementima prepoznao i Fidifarm, pod čijim okriljem nastaje i vodeći brand dodataka prehrani Dietpharm. Fidifarm je tako sve svoje dugogodišnje znanje, iskustvo i umijeće, provjereno i potvrđeno velikim Dietpharmovim uspjesima, pretočio u vrhunsku novu, premium liniju dodataka prehrani - Premium Green, namijenjenu svima, a posebno osviještenoj, zaposlenoj, sve zahtjevnijoj mlađoj publici koja od proizvoda traži najbolje.

  Cijena: 149 kn

   

  detox3

   

   

  detox3
  Next