HEALTH_info // koje su prednosti dragocjene MATIČNE MLIJEČI?

  Matična mliječ je najdragocjeniji proizvod pčelinje košnice; to je ekstrakt mliječnih žlijezda pčela, starih 5 do 12 dana, kojima čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu – tumače stručnjaci iz Medexa. Matična mliječ također je prirodno uravnotežen i bogat kompleks hranjivih tvari koje djeluju u međusobnoj sinergiji, a u kombinaciji s vitaminima za čovjeka je definitivno više od samo hrane - .

   Gelee royale Medex

  U njoj su sadržani proteini, nezasićene i zasićene masne kiseline, ugljikohidrati, kao i vitamini i minerali koji u sinergiji potiču organizam da poboljša svoju prirodnu otpornost.

  Najvažniji sastojak Medex Gelée Royale proizvoda je nezasićena masna kiselina 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina), koja se nalazi isključivo u matičnoj mliječi i ključni je kriterij njezine kvalitete i učinkovitosti.
  Još prije 25 godina, na temelju opsežnih istraživanja, Medex je prepoznao dragocjenost matične mliječi i uključio ju u pažljivo dizajnirane proizvode s visokim standardima proizvodnje i dokazanom kvalitetom sastojaka te s misijom zdravlja i dobrobiti za cijele obitelji, ali i svakog pojedinca. Tako je nastala Medex Gelée Royale linija proizvoda.

  Kombinacija i sadržaj ostalih sastojaka u proizvodima pažljivo su prilagođeni suvremenom načinu života, izazovima i zahtjevima koje on donosi, te životnoj dobi korisnika. Također je pažljivo odabran i oblik, zato su proizvodi jednostavni i praktični za konzumiranje.

   Gelee royale Medex


  Bio Gelée royale baby je novost u Medexovoj liniji proizvoda za djecu. Sadrži prirodne vitamine skupine B i C koji su izuzetno važni za jačanje imunološkog sustava te doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.
  Za stariju djecu, od treće godine starosti, dostupan je Gelée royale junior. Kombinacija matične mliječi, prirodnih vitamina C i E te prirodnog beta-karotena pomaže jačanju imuniteta, boljoj koncentraciji i lakšem obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

  Za tinejdžere, odrasle, ali i starije preporuča se Gelée royale super koji uz matičnu mliječ sadrži i vitamin D.

  Osobama s vrlo oslabljenim imunološkim sustavom namijenjen je Bio Gelée royale forte koji je zbog sastava pogodan i za dijabetičare.

  Gelee royale Medex

  Gelée royale sport namijenjen je odraslim osobama koje se bave sportom, a osigurava više energije za vrijeme fizičke aktivnosti. Vitamin B12 sadržan u ovom proizvodu doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcioniranju živčanog sustava te normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica.

  Medex Gelée royale linija dostupna je u ljekarnama, a odabrani proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama.

  Naš je imunitet u izravnoj vezi s onim što jedemo i načinom na koji živimo, a uravnotežena prehrana, redovita tjelovježba i boravak na svježem zraku osigurat će nam vitamine i minerale potrebne za zdrav život. Nažalost, brz i najčešće vrlo stresan životni ritam ne ostavljaju nam puno slobodnog vremena za sve zdrave navike stoga je potrebno preventivno ojačati imunološki sustav pravim dodacima prehrani.

  Gelee royale MedexGelee royale MedexGelee royale Medex