HEALTH_info // prednosti MATIČNE MLIJEČI - imunitet, energija, povećanje fizičke izdržljivosti

  Ljudsko tijelo ima obranu ključnu za zaštitu od virusa koji uzrokuju prehladu, no ubrzan način života smanjuje tu sposobnost organizma. Stres, premalo kretanja i loša prehrana mogu dodatno oslabiti obranu, no zato su tu suplementi koji pomažu organizmu u jačanju zaštite - top formule na tom području sadrže matičnu mliječ.

   Arkoroyal 1500mgBio 2019 04 08

  ZARA

  Što je matična mliječ?
  Matična mliječ je tvar koju luče pčele i služi kao hrana svim ličinkama tijekom prva tri dana života. Očekivani životni vijek pčele radilice je 30 do 45 dana, dok matica u košnici može živjeti i do 5 godina. A koliko je matična mliječ vrijedna govori činjenica da pčela radilica tijekom svog života proizvede samo 1/12 čajne žličice meda, a mogu obići do 2000 cvjetova tijekom samo jednog dana i njihov se proizvod nikada ne kvari. 

  Prednosti matične mliječi:
  - jača imunitet i povećava tjelesnu i psihičku energiju
  - saveznik u borbi protiv virusa i upala
  - na testu fizičkog opterećenja na eksperimentalnom modelu, matična mliječ je postigla povećanje fizičke izdržljivosti i smanjila nakupljanje toksina- "ostataka" odgovornih za grčeve i bolove.

  ArkoRoyal Dynergie 2019 04 05

  Arkoroyal BIO Matična mliječ 1000 mg u pojedinačnim dozama sadrži med i vrhunsku matičnu mliječ te je zajamčeno bez umjetnih bojila, konzervansa i alkohola. Izvrsna je nadopuna prehrani u vrijeme sezonskih bolesti te kod promjena godišnjih doba.
  Preporučuje se za odrasle, mlade od 13. godine života, starije osobe, sportaše i sve koji su pod povećanim fizičkim i intelektualnim naporom.
  20 ampula x 10 ml