Kako je začiniti dodatnim okusima i sastojcima zna Karlo Vulin koji je protekli vikend predstavio redizajn kroštule, slavne dalmatinske slastice koja se rastapa u ustima. Sada je autohtoni okus protkan delicijama kao što su pršut, sir, jagode, vrhnje…
- Daleko od industrije, svi proizvodi su ručno pripremljeni domaćim izvornim sastojcima. Domaći kruh bez aditiva, kroasani izrađeni isključivo s maslacem uz namaz od domaćih voćnih džemova te finih čokoladnih namaza. Omiljeni nam sendviči ispunjeni su samo najkvalitenijim sastojcima kao što su fina talijanska mortadela, najbolji drniški pršut ili domaća divljač, dok su za vegeterijance pripremljeni recepti od tune ili avokada te neizostavni bezglutenski sendviči koji su u posljednje vrijeme postali pravi globalni gastro hit – objasnio je Karlo Vulin koji svoje kroštule nudi na zagrebačkoj adresi Preradovićeva 1.
Karlo Vulin