Zagrebački Cvjetni trg od jučer je bogatiji za bar i restoran na tri etaže, My Way koji je dobio ime po stihovima glazbenog velikana Franka Sinatre. Interijer je inspiriran, objavljeno je povodom otvorenja, sljedećim hit adresama: Harry's bar u Veneciji (od 1931.), bečki restoran Zum Schwarzen Kameel (od 1618.) te Buffet da Pepi iz Trsta (od 1897.).
U prizemlju se nalazi café sa vrhunskom ponudom slastica, sladoleda, sendviča, bollita (kuhanog mesa), sireva te pršuta, od kojih se ističu drniški i istarski te San Daniele i Pata Negra Bellota pršuti. Na prvom katu također se nalazi café sa sendvičima i slasticama, dok je na drugom katu smješten restoran s dnevnom ponudom domaćih jela kao što su ćušpajzi uz standardne ponudu bestselera internacionalne kuhinje.
U ponudi su i mesni te riblji carpaccio, kozice s ušća Neretve, domaća tjestenina, rižota, mala teleća koljenica i koljenica mladog vepra... te kelj s faširancima, grah s kobasicama, teleće pečenje s krumpirom i ostale delicije. My Way bar i bistrot svakodnevno je otvoren od 7 do 24, a restoran poslužuje od 12 do 24 (nedjeljom je restoran zatvoren).
Sastavni dio ponude ovog bara i restorana je bollito (kuhano meso) koji je po prvi puta dostupan u Zagrebu, sendviči, pršuti i sirevi, slastice, sladoledi i Vergnano kava (udio Arabica kave 80% i 100%), a u restoranu se nude i ostali bestseleri internacionalne kuhinje.
Poseban je naglasak na kvalitetnim sastojcima kontroliranog porijekla i na suradnji s domaćim OPG-ovima. Svako ponuđeno meso, povrće i voće te riba imaju svoje „ime i prezime“ koje stoji iza njih kao i poznato porijeklo. Vlasnik restorana je obitelj Horvatinčić.