Chef zagrebačkog restorana El Toro, Mario Mihelj, svoju je kuhinju sinoć prepustio kolegi iz Kolumbije, chefu Leonardu Fonseci iz restorana El Chato u Bogoti, koji je zajedno s Mariom i timom od još 14 kuhara predstavio jelo od pet sljedova. Modernu visoku kolumbijsku kuhinju predstavljali su specijaliteti poput arepe kolumbiane s crnim grahom, hogao šalšom, kiselim lukom i prahom od hrskave svinjske kožice, pilećih srca preko 16 sati pripremanih u vakumu s prezerviranim žumanjkom, fermentiranim začinjenim mlijekom, kiselicom i konfitiranim mladim krumpirom, spektakl okusa bila je kamenica pripremljena na pari s uljem bora, borovnicama i mangom, taco od celera sa sporo kuhanim svinjskim obrazima u kukuruznom listu, ćili morita umakom i svježim krastavcima te desert “Četiri mlijeka” s crnim ribizlom i kupinama. Za desert je uz Leonarda bila zadužena njegova prijateljica i kolegica, chefica slastica Ivana Čuljak Lošić, koja je svoja iskustva stjecala po školama i restoranima diljem svijeta, a veliki dio svog staža odradila je u Čileu.
Chef zagrebačkog restorana El Toro, Mario Mihelj, i kolega iz Kolumbije, chef Leonardo Fonseca