Keksi za doručak @ Elvita Breakfast

  Keks, ta jednostavna i super popularna namirnica, sada je kod nas dobila još zdraviju varijantu, i to u obliku Elvita Breakfast namijenjenog upravo kao dio prvog dnevnog, zapravo i najvažnijeg obroka, predstavljeno je danas u zagrebačkom hotelu Esplanade. Elvita je novi keks od cjelovitih žitarica, dobra alternativa užurbanom jutru u kojemu ne stignemo u miru pojesti doručak. Prednost je ta što ovi keksi (u pakiranju su 4 komada) postupno ispuštaju ugljikohidrate tijekom četiri sata, prije svega zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji i izboru sastojaka, ali i pažljivo kontroliranom procesu pečenja, što dokazuje nekoliko kliničkih studija. Pravilno i zdravo funkcioniranje organizma potiče kvalitetan doručak, i to svaki dan. 

  elvita cr


  - Ne čudi činjenica da gotovo trećina građana Hrvatske danas u potpunosti preskače doručak u nekom trenu radnog tjedna, unatoč tomu što stručnjaci tvrde da je doručak jedan od najvažnijih obroka u tijekom dana. Međutim, sada nema izgovora da dan počne praznog želuca, pošto je na hrvatskom tržištu odnedavno za doručak dostupan keks Elvita. Doručak ne mora uključivati tradicionalan meni koji oduzima previše vremena. Svaku mogućnost za izbalansirani doručak, neophodan za uspješan početak dana, bez obzira na to da li je kod kuće ili na poslu, treba ohrabriti. Prema tome, ne dozvolite da vas vaš užurban način života spriječi da konzumirate najvažniji dnevni obrok - upozorila je Slavica Popović, iz tvrtke Mondelēz International.

   

  elVita foto2Elvita Breakfast predstavljanje u hotelu Esplanade


  - Možete uživati u svakom pojedinačnom pakiranju koji, uz kavu sa mlijekom ili čajem, uz jabuku za vašim stolom na poslu, ili sa jogurtom i bobičastim voćem kod kuće, čini dio izbalansiranog doručka. To je ukusan i zdravi način da se započne dan - objasnila je Klara Halova iz tvrtke Mondelēz, gdje je zadužena za centralnu i istočnu Europu.

   

  nutrition milkCereals img