Već dobro poznata zagrebačka gastro oaza, smještena u prolazu između Ilice i Varšavske ulice gdje se smjestio fini "Wok by Matija", te u kojoj je održan prvi hrvatski street food festival od jučer je bogatija za još jedan gastronomski novitet.
Matija Nikolić, bivši finalist popularnog kulinarskog showa “Masterchef” nakon svojih odličnih wok i wrap recepata predstavio je jučer i svoj novi specijalitet, Matijinu kobasicu, koja bi trebala privući i oduševiti sve zaljubljenike u vrhunska jela pomalo zaboravljenih receptura. Naravno, radi se o domaćim kobasicama koje su potpuno prirodne i zdrave i u čijoj recepturi se koristi samo janjeće, juneće i svinjeće meso bez dodataka i aditiva.
Matijina Kuća Kobasica sigurno će obogatiti zagrebačku gastro scenu, ali i razveseliti sve posjetitelje koji svakodnevno svoj omiljeni gablec ili pauzu za ručak potraže u prolazu Varšavske ulice. Koliko su dobre Matijine kobasice uvjerili su se jučer mnogi Zagrepčani, turisti i slučajni prolaznici, koji su uživali u odličnoj atmosferi, pečenim kestenima, kuhanom vinu i mističnom okruženju karakterističnom za doba godine uoči Noći vještica.
Lana Klingor i Matija Nikolić