Umjesto klasične press konferencije, direktorica Zagreb fashion weeka Sarah Josipović danas je priredila gastronomsko iznenađenje - u zagrebačkom hotelu Palace, u novouređenoj dvorani uz najavu gostovanja modnih dizajnera, priređen je izvrstan ručak po receptima njezine majke, osnivačice tjedna mode Suzy Josipović, ujedno autorice kuharice Mama zna.
Modna kuharica Suzy Josipović priredila je jela u kojima je kombinirala slatke i slane okuse, račiće i meso.
Couvert - gušća pašteta s džemom od brusnica, namaz od svježeg sira s parmezanom i orasima, domaći kruh.
Toplo predjelo - Tris: zagorski štrukli, rižoto sa šparogama, kozicama i pršutom, te šufnudle sa zeljem.
Glavno jelo - pileći file s medom i đumbirom, salata od rukole s ribanim jajima, mozzarellom, sjemenkama i jabukom.
Desert - šnenokle u čaši, pjenica od lješnjaka, torta Ferrero Rocher i torta Palace.
Vina - Roxanich.
Suzy Josipović dugogodišnja je gastro zvijezda, te se osim modom intenzivno bavi i kuhanjem. Objavila je kuharicu u kojoj je uspješno demonstrirala vlastito znanje i kulinarsko umijeće.
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Dizajneri, artisti i modeli na domjenju u hotelu Palace
Direktorica tjedna mode Sarah Josipović (desno) u društvu dizajnerica Monike Sablić i Ivane Popović