Monday boost // Almagea SUNLOVE SKIN+ vaša je zaštita od slobodnih radikala!

  Iako sunce potiče život na Zemlji i pozitivno utječe na čovjeka, poznata su i njegova brojna, štetna djelovanja. UVA i UVB zrake koje nisu vidljive golim okom izazivaju štetne utjecaje na koži, poput hiperpigmentacije, opeklina, ubrzavaju starenje kože, izazivaju alergijske reakcije, gubitak vlage i elastičnosti te uzrokuju teža oboljenja kože.

  Almagea SUNLOVE SKIN+ nova je generacija dodataka prehrani. Sadrži inovativnu formulaciju antioksidansa (vitamina E i selena) koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Mješavina ulja sjemenki boreča i argana, te ulja ploda uljane palme prirodno bogatih vitaminom E, kao i dodatne količine vitamina E uz esencijalne masne kiseline te lutein, koenzim Q10 i selen nalaze se u jednoj kapsuli Almagea SUNLOVE SKIN+ pripravka.

   

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

  Almagea SUNLOVE SKIN render cr
  Dorothy Perkins

   

  Vitamin E i selen pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

  Vitamin E je jedan od najboljih antioksidansa u organizmu, koji štiti stanice od oštećenja pod djelovanjem slobodnih radikala. Nastajanjem slobodnih radikala dolazi do oštećenja stanica i tkiva u organizmu, čime se pospješuje proces starenja i nastanak bolesti, kao što su kardiovaskularna i maligna oboljenja.

  Vitamin E sprječava nastanak arterijskog plaka, suženje arterija i razvoj ateroskleroze. Također, sprječava oksidaciju masti i oštećenja krvnih žila, ugradnju kolesterola u arterijski plak, a na taj način sprječava i razvoj oboljenja srca i krvnih žila. Smatra se da je vitamin E zajedno s drugim antioksidansima iz hrane (vitamin C, flavonoidi) dobra prevencija za nastanak oboljenja srca i krvnih žila, malignih oboljenja, a doprinosi i poboljšanju općeg zdravlja.

  Selen je esencijalni mineral koji se nalazi u tragovima u organizmu. Služi kao antioksidans, posebno u kombinaciji sa vitaminom E, tako što "hvata" slobodne radikale.

  Almagea SUNLOVE SKIN render cr

   

  Ulje boreča dobiva se iz sjemenki biljke Borago officinalis te sadrži gama-linolensku kiselinu, masnu kiselinu iz skupine omega-6 masnih kiselina, dok je ulje argana proizvod hladnog prešanja sjemenki ploda drveta Argania spinosa. Ulje ploda uljane palme Elaeis guineensis karakteristično je po bogatom sadržaju tokotrienola i tokoferola, jednog od 8 oblika vitamina E. Astaksantin pripada skupini karotenoida, a riječ je se o crvenom pigmentu koji se prirodno nalazi u različitim živim organizmima u prirodi.

  Najbolji prirodni izvor astaksantina je mikroalga Haematococcus pluvialis. Lutein je također predstavnik karotenoida, on je pigment koji daje žutu boju različitom voću i povrću. Vitamin E i selen su mikronutrijenti koje ljudsko tijelo ne može sintetizirati već ih je potrebno unositi hranom ili dodacima prehrani.

  Almagea SUNLOVE SKIN render cr
  F&F

   

  Almagea SUNLOVE SKIN+ ima antioksidacijsko djelovanje koje štiti stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala.

  Almagea SUNLOVE SKIN+ bogat je visokovrijednim anitoksidansima, poglavito vitaminom E i selenom koji doprinose zaštiti stanica kože od oksidativnog stresa. Oksidativni stres izazivaju razni čimbenici iz okoliša – zagađenost, zračenja, UVA i UVB zrake. Kožu je, stoga, potrebno zaštiti i njegovati iznutra kako bi se povećala njena otpornost, a time smanjilo prekomjerno stvaranje slobodnih radikala uslijed čega može doći do oštećenja staničnih struktura.

  Ulja sjemenki boreča i argana imaju dugu tradiciju upotrebe u njezi i hidrataciji kože te, baš poput ulja ploda uljane palme, prirodno sadrže vitamin E. Almagea SUNLOVE SKIN+ pripravak pruža zaštitu te ujedno čuva ljepotu kože – hrani kožu iznutra. A posebno se preporučuje tijekom ljetnih mjeseci obzirom da najviše oksidativnog stresa nastaje uslijed sunčevog zračenja.

  NAČIN PRIMJENE
  1 kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.

  PAKIRANJA
  Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps kapsula.