Philips Multicooker - novi glavni kuhar

  - Novi Philips Multicooker vam pomaže pripremiti slasne recepte koje su pripremale vaše mame i bake. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje i 22 postavke temperatura što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža slana i slatka jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana. To je jedinstveni uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu - istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa, na današnjem predstavljanju uređaja u zagrebačkom restoranu Kulinarijat.

   

  M2

   

  Uz poznate mame Ivanu Husar i Belmu Džombu, u Multicookeru su slana i slatka jela tijekom prezentacije pripremale kreativne food blogerice Sanja Štrbac (Domaćica), Tamara Novaković (Bite my cake) i Andrea Cukrov (Voće i povrće).

  Multicooker nudi jednostavno pripremanje hrane jer se sve dešava u jednom loncu, što znači da se okusi izvrsno stapaju. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da napravi svoj posao - i to je to. Zahvaljujući 3D tehnologiji zagrijavanja, toplina se ravnomjerno širi pa nema potrebe za neprestanim miješanjem. Posuda debljine 2 milimetra i zapremine pet litara, jednoliko raspoređuje toplinu i sprječava da vam jelo zagori. Nakon što je vaše jelo gotovo, Philips Multicooker automatski aktivira funkciju keep warm i na taj način vaše jelo čeka vas spremno, jednako ukusno i toplo naredna 24 sata, a njegova svježina ostaje nepromijenjena sve dok ga ne odlučite servirati.

   

  M3 cr

   

  Philips Multicooker dolazi sa posebnom posudom za kuhanje na pari i drugim alatima koji će vam biti korisni u kuhinji: mjerna posuda, grabilice za tekuću i krutu hranu i silikonske rukavice. Također, uređaj možete koristiti bilo gdje zahvaljujući njegovim dimenzijama i kompaktnom dizajnu. Možete ga lako pomicati koristeći rotirajuću ručku koja se ne zagrijava.  

  Kupnja bez rizika
  Kupovina Multicookera kupovina je bez rizika! Dokaz tome je i akcija 60-dnevnog probnog roka koja je već započela i traje do 20.lipnja. Ukoliko proizvod ne ispunjava vaša očekivanja, nakon 60 dana probnog roka zajamčen je povrat novca. Preporučena maloprodajna cijena je 899 kuna.

   

  M5