SLIM_fit // najbolji PRIJATELJI idealne težine: morske alge, vitamini, zelena kava…

  Podrška gubitku kilograma kao i rekreativnom bavljenju sportom, a sve u cilju dostizanja optimalne težine, svakako su izabrani dodaci prehrani. Sastojci i hvalevrijedni nutrijenti u njima ciljano djeluju na naš organizam, potičući određene procese koji rade na topljenju masnoća.

  Super Ananas cr

  Ananas je bogat vitaminom C, a osim toga sadrži bromelin, enzim koji je sposoban razgraditi proteine ili bjelančevine. Od 1957. godine, kada je medicinska javnost priznala djelovanje ovog enzima i kad se sustavno počela izučavati njegova uloga, publicirano je preko 3000 znanstvenih članaka na tu temu. Osim blagodati za zdravlje, ananas je niskokaloričan te u 100 grama sadrži oko 45 kcal, a s obzirom da ga je korisno jesti nakon mesa, posebice svinjetine, jer pospješuje njegovu razgradnju.
  Kada nemate vremena za konzumaciju ananasa, odlično rješenje je Super Ananas.
  Super Ananas odličan je i ukusan dodatak prehrani koji pomaže normalizaciji tjelesne težine. Sadrži bio-aktivni bromelain te ekstrakt ploda guarane. Guarana doprinosi normalnom metabolizmu masti te time normalizaciji tjelesne težine, a glavni je sastojak modernih stimulansa i pomaže kod gubitka kilograma, doprinosi normalnom metabolizmu masti te normalizaciji tjelesne težine, utječe na tjelesnu spremnost.

   

  Ideal-Slim

  Ekstrakt smeđe morske alge
  Ideal Slim od Dietpharma je dodatak prehrani koji sadrži inovativni dijetetski sastojak ID- alG TM iz ekstrakta smeđe morske alge Ascophyllum nodosum.  Ekstrakt ID-alG TM prirodan je izvor mikronutrijenata i zato pomaže održavanju vitalnosti prilikom perioda smanjenja tjelesne mase te djeluje na smanjenje unosa kalorija. Ne zaboravite da je pri regulaciji tjelesne težine važno mijenjati i životne navike, pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života (više se kretati, piti više vode...).


  SPRING
   

  Sve veći broj stručnjaka za smanjenje masnih naslaga preporuča CLA ili konjugiranu linolnu kiselinu.
  Spring CLA dodatak prehrani sadrži optimalne količine konjugirane linolne kiseline koja sprječava taloženje masnih naslaga na mjestima na kojima je njihovo nakupljanje najizraženije (trbuh, struk, bokovi...) te omogućava brže i učinkovitije topljenje već postojećih masnih naslaga. Ekstrakt sjemenki lana poboljšava probavu, visoke koncentracije omega 3 masnih kiselina štite srce i krvne žile, a element krom snižava razinu kolesterola. Spring dodaci prehrani dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

    green-coffee-beans-in-a-bag

  Unazad nekoliko godina zelena je kava postala hit pripravak za pomoć pri mršavljenju. No, kako bi terapija bila učinkovita, potrebno je obratiti pozornost na postotak klorogenične kiseline (CGA) prisutne u samom proizvodu. Pripravci koji sadrže manje od 45 % klorogenične kiseline uglavnom nisu klinički testirani i ne može se sa sigurnošću reći da imaju pozitivan učinak na smanjenje tjelesne težine. Bestvite ekstrakt sjemenki zelene kave sadrži najmanje 50 % klorogenične kiseline, jer se radi o ekstraktu sjemenki koje još nisu pržene.

  bestvite zelena kava 1