Street food festival / drugo izdanje

  Nakon uspješnog prvog Festivala ulične hrane, održanog prošle godine u Varšavskoj ulici, koji je oduševio svojom atraktivnošću, odličnom hranom i spontanom zabavom, drugo izdanje bit će još bogatije, zanimljivije, prepuno iznenađenja i dobrih vibracija koje će oduševiti sve ljubitelje neobičnih ali privlačnih okusa. Na Strossmayerovom šetalištu, jednom od najljepših i najprivlačnijih mjesta Zagreba, popularnom gornjem gradu 26. i 27. travnja 2014. godine, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba održat će se drugo izdanje dugo očekivanog Street Food Festivala Zagreb.

   

  street food 060913-34


  Posjetitelji će imati priliku uživati u čak 12 vrsta jela iz 8 zemalja svijeta i nezaboravnim okusima Indije, Azije, Engleske, Španjolske, SAD, Mexica, Italije i Hrvatske. Uz vrhunska jela tu je i posebna ponuda pića, piva i sokova, koji će se tijekom festivala prodavati po pristupačnim cijenama, dok će najsretniji imati priliku osvojiti vrijedne nagrade organizatora festivala.

  Uz neograničene degustacije hrane svi posjetitelji će imati priliku i na posebno osmišljenom marketu na kojem će izlagati partneri Festivala (Košara&Kašeta, Interspar, Mesna Industrija braća Pivac i Karlovačko) kupiti i jedinstvene začine, vrhunske mesne proizvode, svježe egzotično voće i povrće, ali i niz drugih proizvoda koji će se nuditi svima onima koji se odluče proljetni zagrebački vikend 26. i 27. travnja provesti na popularnom Strossu.

  street food 060913-25

  Ulaznica za jedan dan Street Food Festivala prodavat će se po cijeni od 60 kuna, a za taj iznos svi posjetitelji moći će degustirati hrane u neograničenim količinama, te će ih na ulazu dočekati i malo iznenađenje koje su organizatori pripremili u suradnji sa svojim partnerom Karlovačkom pivovarom. Ulaz za djecu do 7 godina je besplatan, stoga dođite na Strossmayerovo šetalište, provedite nezaboravno poslijepodne na još jednom nezaboravnom i vjerujemo ukusnom Street Food Festivalu Zagreb.

  Festival je otvoren za posjetitelje 26. i 27. travnja od 11 do 18 sati, a ulaz je moguć sa obje strane Strossmayerovog šetališta (Mesnička i Kula Lotrščak).

   

  street food 060913-2