Maduro je prvo specijalizirano mjesto u Splitu s inovativnim craft koktelima, čija je baza gin. Samo mjesto je uređeno u morskom stilu, nalazi se na brodu, a konobari su odjeveni u mornare. Gin se bira na menuu koji izgleda poput pojasa za spašavanje! Interijer koktel bara inspiriran je izgledom pravog broda gdje se nalazi šank izrađen od drva mahagonija, dok su prozori okrugli. Teraca ili “krma” prekrivena je brodskim podom i stolovima od sibirskog arisa koji je otporan na sol i vodu - objavljeno je povodom otvorenja.
Smještena uz La Costa Dorada ili ˝Golden Coast˝ destilerija obitelji Giro počela je proizvodnju gina 1940 g, zajedno s drugim vinima i alkoholnim pićima, čija proizvodnja datira iz 1835.g. Za razliku od tradicionalnih aroma u ginu, u kojima ipak dominira smreka, Gin Mare je započeo put za potpunio novu ideju gina. Osim tipičnih bilja i začina, kao što su bobice borovnice, korice limuna, korice seviljske naranče, kardamoma i korijander sjemena, ono najzanimljivije u ovom ginu je upotreba Arbequina masline. Ovaj gin ima i talijanski bosiljak, turski ružmarin i grčki timijan, dodatno evocirajući duh mediterana.