Username *
Password *
Remember Me

Švicarski tjedan obrazovanja namijenjen djeci u dobi od 5 do 18 godina održat će se u uredu IntegralEdu agencije, vodećeg savjetnika za obrazovanje u inozemstvu s više od 25 godina iskustva, od 15. do 19. siječnja 2018. godine. Tijekom tog tjedna zainteresirani imaju mogućnost dobiti besplatno akademsko savjetovanje i -20% popusta na tečaj stranog jezika.

 

engelberg
ENGELBERG


U Švicarskoj se nalaze neke od najboljih škola koje svojim učenicima pružaju visokokvalitetno obrazovanje i veliki izbor akademskih programa pa je jezični odmor u toj zemlji spajanje ugodnog s korisnim kombiniranjem odmora i priprema za strani jezik s interesom za buduće zanimanje. Ovisno o dobi djeteta, razini znanja i interesa, savjetnici će napraviti individualne preporuke djeci i roditeljima kako bi im pomogli u pronalaženju najboljeg programa ljetnog obrazovanja.

Jezični tečajevi u inozemstvu omogućuju najbrži i najlakši način učenja jezika, ali i društvenih vještina djece. U trajanju od dva tjedna, na potpuno drugačiji i zabavan način, djeca mogu učiti engleski, francuski, njemački ili talijanski jezik, a sve u neposrednoj blizini ženevskog jezera, u predivnim Alpama ili u kozmopolitskom gradu Luganu.

Svi programi ljetnih škola detaljno su razrađeni i definirani, a provodit će se pod vodstvom nastavnog osoblja koje je odabrano po visokim kvalifikacijama i reputaciji u svom području. Programi će biti ispunjeni s puno praktičnih radionica koje će uz zabavu polaznicima pružiti i odmor od studija.

 

engelberg

Hotel Institute Montreux


U poznatoj školi Tasis u Luganu djeca i mladi mogu učiti engleski jezik uz igranje nogometa s mladom momčadi Milana, razviti svoje kulinarsko znanje i znanje o modi, a sve dok uče engleski, francuski, njemački ili talijanski jezik. U avanturističkom kampu Verbier djeca mogu naučiti kako kuhati na otvorenom, a svi stariji od 16 godina koji žele naučiti više o hotelijerstvu i upravljanju restoranima mogu unaprijediti svoje znanje u najboljoj turističkoj školi na svijetu - Hotel Institute Montreux.

U ljetnim kampovima Alpadia djeca mogu usavršiti znanje stranih jezika na više lokacija u Švicarskoj ovisno o tome koji jezik žele bolje naučiti pa ljeto mogu provesti u planinskom gradiću Engelberg, Leysinu u blizini Ženeve, Asconu na obali rijeke Maggiore ili u Montreuxu.

U modernom kampusu Leysin djeca mogu unaprijediti svoje znanje u području turizma uz učenje francuskog, njemačkog ili engleskog jezika, ali i kroz sportske aktivnosti poput raftinga, alpinizma ili biciklizma. Međunarodna škola College du Leman u blizini Geneve nudi 12 različitih modula za buduće lidere, CSI laboratorij i druge edukativne i zabavne sadržaje.


Učenje, kampiranje, logorovanje, putovanja, mogućnost kombiniranja odabranog jezika s određenim akademskim predmetom, sportom ili čak hobijem kao i odlična iskustva dosadašnjih polaznika ljetnih programa ono su što svake godine privlači sve više novih polaznika.

 engelbergengelberg

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location