Username *
Password *
Remember Me

Planirate trudnoću? Da biste brzo i pouzdano otkrili jeste li trudni, pomoći će vam Clearblue testovi za utvrđivanje trudnoće koje do 18.9. u Farmaciji možete kupiti 20% povoljnije.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 clearblue1


Clearblue Easy test za utvrđivanje trudnoće s vrhom koji mijenja boju

Pouzdanost veća od 99%, to je pouzdanost koju pruža i liječnički test mokraće.
Kod Clearblue Easy testa za utvrđivanje trudnoće s vrhom koji mijenja boju, upijajući vrh postaje ružičast kako bi uzimanje uzorka bilo ispravno, a jasni rezultat plus (+) ili minus (-) pojavljuje se za samo 2 minute.
Pouzdanost veća od 99 %: Od dana vaše očekivane mjesečnice.
Testirajte se do 4 dana ranije: Toliko osjetljiv da se možete testirati do 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice.
Jednostavan za uporabu: Upijajući vrh mijenja boju iz bijele u ružičastu pokazujući time da je mokraća upijena, a jasne rezultate plus (+) ili minus (-) možete očitati nakon 2 minute.

clearblue1

 

Clearblue Digital za utvrđivanje trudnoće s pokazateljem tjedana

Test Clearblue Digital za utvrđivanje trudnoće s pokazateljem tjedana prvi je i jedini test koji je pouzdan kao i ultrazvuk u utvrđivanju trajanja trudnoće. Njegov Smart Dual Sensor™ ne pokazuje vam samo jeste li trudni (+) ili niste (-) nego vam prikazuje i koliko dugo ste trudni.
Prikazuje vam i koliko tjedana ste trudni: To je poput 2 testa u 1 - test najprije, uz pouzdanost veću od 99% od dana vaše očekivane mjesečnice, utvrđuje je li prisutan hormon trudnoće te, ako ste trudni, prikazuje koliko je tjedana prošlo od začeća 1-2, 2-3 ili više od 3 tjedna (3+). Pouzdanost pokazatelja tjedana u određivanju kada ste zanijeli je 93%.
Možete se testirati 5 dana ranije: Test je toliko osjetljiv da se možete testirati do 5 dana prije vaše izostale mjesečnice.
Besprijekorno jasni digitalni rezultati: Rezultat "Trudnoća" (+) ili "Nije trudnoća" (-) prikazuje se na zaslonu u roku od 3 minute. Ako je rezultat "Trudnoća" (+), test će također pokazati vrijeme koje proteklo od kada ste zanijeli (1-2, 2-3 ili 3+ tjedna).

 clearblue1

Clearblue Plus za utvrđivanje trudnoće

Rezultati u roku od 1 minute: Test Clearblue Plus za utvrđivanje trudnoće osmišljen je kako bi pružio najjednostavnije iskustvo testiranja na trudnoću, uz pouzdanost koju očekujete od testa Clearblue - a rezultati su dostupni u roku od 1 minute. Njegov revolucionarni dizajn rezultat je iscrpnog istraživanja u kojem su sudjelovale žene te je čak osvojio nagradu Red Dot Design 2012. godine.
Pouzdanost veća od 99%: Od dana vaše očekivane mjesečnice.
Ergonomski oblik: Jednostavan za rukovanje i iznimno higijenski zbog duže, zakrivljene drške.
50% širi vrh: Širi vrh koji mijenja boju čini uzimanje uzorka jednostavnijim i mijenja boju iz bijele u ružičastu kako bi vam pokazao da ste uzorak uzeli ispravno.
Možete se testirati 5 dana ranije: Toliko osjetljiv da se možete testirati do 5 dana prije vaše izostale mjesečnice.
Jasni rezultati plus ili minus: Rezultate plus (+) i minus (-) jednostavno je očitati, a rezultati su dostupni u roku od 1 minute.

 clearblue1

clearblue1

foto: Hush // prshots