Username *
Password *
Remember Me

Farmacia je protekli vikend na Zrinjevcu proslavila 10 godina i pritom osigurala besplatne preglede poput mjerenja tlaka, šećera u krvi, kolesterola i triglicerida, mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa i brojnih drugih. Sunčan dan, briga o zdravlju i idealna atmosfera obilježili su gužvastu zagrebačku špicu. 


1. Priča o Farmaciji počinje 2008. godine kad se jedna od vodećih regionalnih kompanija, Atlantic Grupa, odlučila na dodatni smjer te je u svoj razvoj uključila i zdravstvenu djelatnost.


2. Na početku je Farmacia imala samo 30-tak prodajnih mjesta, a danas ima ukupno 85 lokacija - 49 ljekarni i 36 specijaliziranih prodavaonica. 

 

farm09


3. Farmacia je kroz godine nizala priznanja strukovnih institucija, Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta kao i svojih vjernih klijenata.


4. Tu se posebno izdvajaju višegodišnje nagrade Agencije za lijekove i medicinske proizvode za prijavljivanje nuspojava lijekova kao i priznanje Udruge za sigurnost pacijenata za projekt 'Osobni ljekarnik-pregled terapije lijekovima'.


5. Farmacia je među inicijatorima uvođenja dodatnih usluga i specijaliziranih savjetovališta, a sve u svrhu poboljšanja ishoda liječenja, samoliječenja i uklanjanja određenih tegoba.

 

farm09
Nevena Rendeli, Željka Suvajac iz Farmacije i Bojana Gregorić


6. Tim Farmacije je izrazito aktivan u kontinuiranom stručnom usavršavanju i implementaciji novih vještina i smjerova u cjeloživotnom učenju u svrhu unaprjeđivanja kompetencija magistara farmacije i farmaceutskih tehničara.


7. Farmacia prati i tehnološke promjene te sa svojim vjernim klijentima komunicira kroz relevantne digitalne platforme, a uz pomoć inovativnih digitalnih aplikacija omogućuje podršku pacijentima u redovitom uzimanju terapije.


8. Farmacia ima odličnu digitalnu platformu, uključujući društvene mreže i farmacia.hr, na kojoj možete čitati niz zanimljivih tekstova o svakodnevnim ali i onim rijetkim tegobama, pišu ih njihove magistre, vrhunski i iskusni stručnjaci na ljekarničkom području.

9. Na Zrinjevcu, tijekom slavlja, cirkuliralo je oko 1000 ljudi, prolaznika, zainteresiranih, poznatih osoba i svih koji brinu o svom zdravlju.


10. Farmaciju jednako posjećuju građani svih životnih dobi, raznih potreba i ne nužno bolesni, a sve kako bi dobili stručan i profesionalan savjet najdostupnijeg zdravstvenog radnika – ljekarnika.

 

farm09

Asja Petersen, instruktorica pilatesa

farm09

Magistre iz Farmacije Ljerka Jurić Karoli, Maša Čop i Martina Šepetavc uz voditeljicu Nevenu Rendeli

farm09farm09

Obitelj Šerić

farm09farm09farm09farm09

farm09farm09farm09 

Rita Rumora