Username *
Password *
Remember Me

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada: krema svjetskih sportaša tri je dana vozila skate, inline i BMX te pokazala najbolje trikove, uz izuzetno veliku posjećenost. Najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers je već postao legenda festivala i osječka publika ga uvijek dočekuje s oduševljenjem.

BMX pobjednici

Od hrvatskih vozača istaknuli su se BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na prvenstvu hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu, Antonio Peković hrvatski vozač skate-a osvojio je srebro dok je inline vozač Tin Hadžiomerspahić, također hrvatski vozač, osvojio treće mjesto. Hrvatska je imala svoje predstavnike na tronu u sve tri discipline.

BMX pobjednici

Pannonian Challenge festival je koji je napravio iznimno puno za lokalnu zajednicu, ove godine kroz četverodnevni festival prošlo je 35.000 posjetitelja. Da se grad saživi s Pannonian Challengeom nam pokazuje i velika posjećenost lokalne zajednice, ali i ulice koje su ispunjene mladima u PC majicama i s festivalskim narukvicama.

Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i dobru zabavu – koncerte Psihomodo Popa, Urbana & 4, Brkova... Festival Pannonian Challenge sljedeći put slavi jubilarnu 20. godinu.

 

 BMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjedniciBMX pobjednici