Username *
Password *
Remember Me

Bepanthol kapi za oči učinkovito ublažavanju probleme kod:
- mehaničkih opterećenja koja su posljedica uporabe tvrdih ili mekih kontaktnih leća te ona koja nastaju za vrijeme dijagnostičke pretrage očiju,
- promjene okoliša (tzv. stres okoliša) prouzročen zbog djelovanje klima uređaja, vjetra, hladnoće, suhog ili zagađenog zraka,
- preopterećenja očiju, koja su posljedica rada na računalu ili vožnje automobilom.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

bepanthol
Primark // prshots

Bepanthol kapi na popustu su od -10% od 5. do 18. 11. na svim lokacijama Farmacije.

Djeluju tako što hijaluronska kiselina stabilizira suzni film, a dekspantenol je odgovoran za hidratizaciju oka, a njihov je zajednički učinak brzo i djelotvorno uklanjanje osjećaja suhoće, peckanja, svrbeža i pijeska u očima.

Bepanthol kapi za oči ne sadrže konzervans, stoga ih organizam i u slučaju dugotrajne uporabe dobro podnosi. Kapi mogu upotrebljavati i korisnici kontaktnih leća.

Način primjene

Odvojite od trake spremnik s jednom dozom i provjerite jesu li ostali spremnici na traci neoštećeni. Okrenite poklopac spremnika (ne odlomiti), nagnite glavu unatrag i rukom pažljivo povucite donji kapak prema dolje. Drugom rukom držite spremnik okomito na oko i istisnite jednu kap proizvoda u oko. Prema potrebi možete istisnuti jednu ili dvije kapi u svako oko. Polako zatvorite oči da se tekućina ravnomjerno rasporedi po površini.

bepanthol