SPORT_INFO // Trčaona te zove da se pokreneš u Zagrebu, Rijeci i Splitu

  Trčaona te zove da se pridružiš besplatnim probnim treninzima 16. i 23. veljače te 2. ožujka u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Sve informacije o lokacijama i terminima treninga dostupne su na trcaona.hr.

  running


  Zašto se pokrenuti i upisati školu trčanja i nordijskog hodanja? Navode 10 razloga:

  1. Trčanje i nordijsko hodanje u školi idealni su za rekreativce početnike koji nemaju prethodno iskustvo i fizičku spremu.

  2. Oprema je jednostavna i ne zahtjeva velika ulaganja – trenirka i tenisice te štapovi za hodanje sasvim su dovoljni za kvalitetan početak.

  running

  3. U školi nikada niste sami. Sami ste se odlučili na promjenu i pokrenuli se no na svakom koraku u školi vode vas treneri i bodre kolege trkači i hodači. Upoznat ćete osobe s istim interesima i obogatiti svoj društveni život.

  4. Boravak na zraku tri puta tjedno po sat vremena ima brojnih pozitivnih učinaka na organizam – kako fizičkih tako i psihičkih. Razina stresa se drastično smanjuje, a uz to ste napokon odlučili uzeti vrijeme za sebe.


  5. Program škole polako vas uvodi u svijet trčanja što znači kako ćete svoje metre i kilometre skupljati postepeno, ali brže nego što ste mislili da možete. Važno je samo biti uporan i redovito dolaziti na treninge.

  6. Trenerice i treneri su vaši učitelji trčanja i hodanja ali i glavni savjetnici za sve druge teme. Od savjeta o prehrani, opremi, prevenciji ozljeda preko čiste motivacije kako bi trening završili sa smiješkom.

  running2


  7. Nuspojave koje osjetite u 8 mjeseci škole nisu samo bolja fizička sprema, zdraviji način života i veće samopouzdanje, već je to i ljubav prema fizičkoj aktivnosti na otvorenom koja ostane u vama još dugo nakon završetka škole.

  8. Više nema isprika za izlazak iz kuće poput kiše i visokih ili niskih temperatura. Ležanje na kauču ispred televizora zamijenit ćete treninzima i druženjem jer vrijeme je uvijek dobro za trening.

  9. Godine starosti ovdje ne igraju baš nikakvu ulogu, kao ni konfekcijski broj ili prethodno iskustvo. Svi su dobrodošli i baš svi mogu završiti školu trčanja jer ova aktivnost ne diskriminira.

  10. Upisom škole izlazite iz svih svojih dosadašnjih okvira i otvarate se promjeni kakvu niste očekivali ali ste priželjkivali.